Libnet.ro
UNICEF

19:45

O fotografie controversata. Mai multi pompieri din Detroit s-au pozat in fata unei case in flacari (VIDEO)

B1 B1,
O fotografie controversata. Mai multi pompieri din Detroit s-au pozat in fata unei case in flacari (VIDEO)

Seful unei divizii de pompieri din Detroit a anuntat declansarea unei investigatii, dupa ce un echipaj s-a fotografiat in fata unei case in flacari. Reactiile fata de aceasta fotografie au fost diverse:. continuă pe B1

Imaginea care a declansat o ancheta: pompieri din Detroit s-au fotografiat in fata unei case in flacari. Care e motivul

Seful unei divizii de pompieri din Detroit, Eric Jones, a anuntat ca va urma o investigatie dupa ce un echipaj s-a fotografiat in fata unei case in flacari, potrivit CNN.

Cei 0,00003% care detin lumea. SUA au mai multi miliardari decat Rusia, China, Germania si Marea Britanie la un loc Vezi Top 15 si cine e cel mai instarit din fiecare tara

SUA au mai multi miliardari decat au Rusia, China, Germania si Marea Britanie impreuna, scrie Radio Europa Libera, care a prezentat un top destul de inedit. Astfel, potrivit ierarhiei, SUA au 705 miliardari,.

Mihaela Birzila, despre cele mai importante momente din 2019: Pe mine m-a marcat foarte mult intalnirea cu parintii Alexandrei Macesanu

Realizatoarea emisiunii News Magazine, Mihaela Birzila, a vorbit despre cele mai importante momente din 2019.

Aceasta este cea mai mica insula din lume: cum a castigat locul in Cartea Recordurilor

Printre performantele trecute in Cartea Recordurilor se numara si o insula. Intitulata Just Room Enough Island, aceasta se afla la granita dintre Statele Unite ale Americii si Canada. Insula Just Room Enough se afla in posesia familie Sizeland inca din anii `50. Este parte componenta a Arhipelagului celor 1000 de Insule si e foarte mica.

Sergio Aguero, cel mai bun marcator din Premier League in ultimul deceniu

Atacantul argentinian Sergio Aguero este cel mai bun marcator din ultimul deceniu in Premier League, potrivit Opta. De asemenea, David Silva, colegul sau de la Manchester City, este jucatorul cu cele mai multe pase decisive in intervalul 2010-2019.

Henley Index: Japonia si Singapore au cele mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc este Romania in topul mondial

Japonia si Singapore sunt tarile cu cele mai puternice pasapoarte din lume, cetatenii lor putand calatori fara vize prealabile catre 190 de destinatii, potrivit celui mai recent top Henley. Locul al doilea in top este impartit de Finlanda, Germania si Coreea de Sud, cu 188 de destinatii. Romania se afla pe locul 16 in top, romanii putand calatori in 171 de tari fara a avea nevoie de viza luata dinainte.

Mai multi judecatori si procurori ies din sistemul de Justitie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati ca urmare a pensionarii.

Turisti blocati pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, in prima zi a anului. Scuza invocata de acestia

Doi turisti - sot si sotie - au plecat din Petrosani - Hunedoara cu gandul de a ajunge in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Ei au ales ca varianta Transalpina, unde au ramas insa inzapeziti.

An decisiv pentru ordinea multilaterala a lumii: Cele mai importante summituri din 2020 si provocarile cu care se confrunta scena globala

Cum al doilea deceniu din acest mileniu este pe cale sa se incheie, cooperarea multilaterala efectiva pare sa fie intr-un moment de cumpana, scrie Council of Councils, care a prezentat principalele sase.

Fotbalul romanesc, in 2020. FRF prezinta cele mai importante evenimente din noul an

Federatia Romana de Fotbal a trecut in revista, miercuri, in prima zi din 2020, cele mai importante evenimente ale Romaniei fotbalistice din noul an. Futsal. Elite Round spre Cupa Mondiala in perioada 2-5.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )