Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sergio Aguero, cel mai bun marcator din Premier League in ultimul deceniu

Hotnews Hotnews,
 Sergio Aguero, cel mai bun marcator din Premier League in ultimul deceniu

Atacantul argentinian Sergio Aguero este cel mai bun marcator din ultimul deceniu in Premier League, potrivit Opta. De asemenea, David Silva, colegul sau de la Manchester City, este jucatorul cu cele mai multe pase decisive in intervalul 2010-2019. continuă pe Hotnews

Nici Messi, nici Ronaldo: Cel mai bun marcator din 2019 joaca in Bundesliga si are cifre fabuloase

UEFA a publicat clasamentul jucatorilor care au reusit cele mai multe goluri in acest an pentru echipele lor de club din primele ligi europene si pentru nationala.

Cel mai batran rinocer din lume a murit la varsta de 57 de ani

Un rinocer negru, considerat cel mai in varsta rinocer din lume a murit vineri in Tanzania la varsta de 57 de ani. Femela rinocer, pe nume Fausta a murit, potrivit ingrijitorilor din rezervatia in care se afla animalul, din cauze naturale, scrie CNN.

Business report: Cel mai ghinionist oras din Romania: nu reuseste sa cumpere nici tramvaie noi, nici autobuze electrice; Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1.200 de miliarde de dolari. Afacerile bizare sunt infloritoare

Imobiliare, bursa, bitcoin sau aur? Care a fost investitia anului 2019. Dupa ce s-a prabusit in 2018 si a cauzat pierderi uriase investitorilor de ocazie, Bitcoin a revenit. Serbia are in plan investitii de 14 miliarde de euro pana in 2025, pentru cresterea nivelului de trai si imbunatatirea infrastructurii. Serbia are in plan investitii de.

Cel mai mare impostor din fotbalul mondial: Povestea jucatorului care a pacalit patru cluburi pe trei continente

Olandezul Bernio Vehagen 25 de ani) are profil pe cel mai mare site de transferuri din lume, are un CV care cuprinde formatii decente, e prezentat mijlocas de banda de meserie, dar are si o mare problema: n-a jucat nicaieri!.

Camera de pe Samsung S11 va arata cel mai probabil ca in imaginea asta

Samsung Galaxy S11 e cel mai asteptat telefon din 2020. Cel putin in primul trimestru. O imagine noua iti arata cum au fost asezati senzorii foto pe spatele telefonului. La fel ca in 2019,.

Rusia acuza China de furtul unor tehnologii militare. Moscova este cel mai important furnizor de armament al Beijingului

Rusia, de departe cel mai important furnizor de armament al Chinei, acuza statul chinez de furtul unor tehnologii militare. in prezent, Rusia, care are o economie slaba, are nevoie disperata de veniturile.

Care este vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D. Castiga peste 10.000 de euro lunar

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai indragite. insa cea mai apreciata si populara celebritate are o emisiune de mari audiente si castiga si o suma frumusica. Despre cine este vorba? Vedeta de la Kanal D cu cele mai mari venituri Emisiunea Teo Show difuzata pe postul de televiziune Kanal .

Cea mai ascultata piesa din perioada Craciunului. Cine e artistul care a inspirat o lume intreaga (VIDEO)

In perioada sarbatorilor de iarna, cei mai multi oameni aleg sa asculte colinde si piesele clasice de Craciun cantate de Mariah Carey, Frank Sinatra sau George Michael. Anul acesta, insa, un artist anume ne-a facut sa strecuram in playlist cel mai recent single al sau care ne-a cucerit definitiv.

Henley Index: Japonia si Singapore au cele mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc este Romania in topul mondial

Japonia si Singapore sunt tarile cu cele mai puternice pasapoarte din lume, cetatenii lor putand calatori fara vize prealabile catre 190 de destinatii, potrivit celui mai recent top Henley. Locul al doilea in top este impartit de Finlanda, Germania si Coreea de Sud, cu 188 de destinatii. Romania se afla pe locul 16 in top, romanii putand calatori in 171 de tari fara a avea nevoie de viza luata dinainte.

Costel Pantilimon si Lacina Traore, in topul celor mai inalti fotbalisti din lume

Portarul echipei Nottingham Forest Costel Pantilimon si atacantul ivorian al formatiei CFR Cluj, Lacina Traore, ocupa locurile 6-7 in topul celor mai inalti fotbalisti din lume, potrivit Time Square Chronicles.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )