Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fotografie inedita cu Obama. Ce partenera a avut in cea mai importanta noapte din adolescenta

Antena3 Antena3,
Fotografie inedita cu Obama. Ce partenera a avut in cea mai importanta noapte din adolescenta

Revista Time a publicat o fotografie in care Barack Obama zambeste larg in timp ce tine de umeri o blonda. Domnisoara i-a fost partenera in cea mai importanta noapte din adolescenta oricarui tanar. Nu va. continuă pe Antena3

Cezar Ouatu, lipsit de modestie? Considera ca a avut cea mai buna piesa din istoria participarii Romaniei la Eurovision!

Cezar Ouatu considera ca a avut cea mai buna piesa si cel mai bun show cu care Romania a participat vreodata la Eurovision. Declaratiile sale vin sa jigneasca colegii de breasla care ne-au reprezentat tara anii trecuti, avand rezultate mai bune in clasamentul final. Continue reading .

Sondaj BBC: Afla care este cea mai populara tara din lume.

Germania este cea mai populara tara din lume. Potrivit unui sondaj BBC, pe urmatoarele pozitii in topul destinatiilor preferate de turisti se afla Canada si Marea Britanie, informeaza Mediafax. Pe primul loc in clasament se afla Germania. 59% dintre cei chestionati au avut cuvinte de lauda la adresa acestei tari. Canada ocupa locul doi urmata de Marea Britanie. Prezenta Regatului Unit pe pozitia a treia a clasamentului poate fi explicata prin gazduirea Jocurilor Olimpice de anul trecut, .

Arabia Saudita: Placi de aur pe pereti, in cea mai luxoasa statie de metrou din lume.

Riadul, capitala Arabiei Saudite, va avea cea mai luxoasa statie de metrou din lume, care va arata mai degraba ca interiorul unui hotel de cinci stele. Statia va fi amplasata pe noua linie de metrou, ce urmeaza sa fie construita in mai putin de 4 ani, informeaza Daily Mail, citat de b1. ro. Cea mai mare parte a statiei va fi realizata din marmura, iar peretii ei vor fi impodobiti cu placi din aur. Asa cum era de asteptat intr-unul din cele mai calduroase locuri de pe pamant, calatorii vor avea .

Aeroportul Henri Coanda a castigat un premiu european pentru cea mai rapida crestere

Aeroportul Henri Coanda a castigat, vineri, premiul Euro Annie Award la categoria aeroportul cu cea mai rapida crestere, invingand astfel aeroportul din Marseille, principalul contracandidat, potrivit.

Sondaj BBC: Germania este cea mai populara tara din lume

Germania este cea mai populara tara din lume, potrivit clasamentului anual alcatuit de BBC pe baza unui sondaj de opinie in cursul caruia au fost intervievate 26. 000 de persoane.

VOTAT! Germania este cea mai iubita tara din lume

Germania este cea mai populara tara din lume, potrivit clasamentului anual alcatuit de BBC pe baza unui sondaj de opinie in cursul caruia au fost intervievate 26. 000 de persoane.

Cea mai mare retea sociala din Rusia a fost pusa temporar din greseala pe lista neagra a cenzorilor guvernamentali

VKontakte, cea mai mare retea sociala creata in Europa, cu 210 milioane de useri inregistrati, nu a putut fi accesata pentru cateva ore din Rusia dupa ce ar fi fost pusa din greseala pe lista neagra a agentiei care blocheaza diverse site-uri web din motive de siguranta nationala. Incidentul nu pare insa o pura intamplare si multi spun ca oamenii lui Putin vor sa puna mana si pe vKontakte unde au fost gazduite forumuri in care presedintele Federatiei Ruse a fost criticat, noteaza Reuters.

Sondaj BBC: Germania, cea mai populara tara din lume

Germania, cea mai mare economie a Europei, a fost desemnata cea mai populara tara din lume intr-un sondaj BBC, desi statul condus de Angela Merkel a fost adesea criticat dur. Germania a fost acuzata ca nu a depus suficiente eforturi pentru a veni in ajutorul zonei euro.

Sondaj BBC: Germania este cea mai populara tara din lume

Germania este cea mai populara tara din lume. Potrivit unui sondaj BBC, pe urmatoarele pozitii in topul destinatiilor preferate de turisti se afla Canada si Marea Britanie. Pe primul loc in clasament se.

VIDEO Au trecut noua ani de la cea mai mare catastrofa rutiera din Romania

Au trecut noua ani de la cea mai mare catastrofa produsa in ultimele decenii pe soselele Romaniei. Explozia unui TIR incarcat cu azotat de amoniu, produsa pe Drumul European 85, la Mihailesti, s-a soldat cu 18 morti si 13 raniti. Momentul este marcat in fiecare an printr-o slujba de pomenire la monumentul ridicat in locul craterului de peste sapte metri adamcime produs de explozie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )