Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fotografii INEDITE cu unul dintre cei mai CONTROVERSATI lideri de stat

Antena3 Antena3,
Fotografii INEDITE cu unul dintre cei mai CONTROVERSATI lideri de stat

Site-ul personal al presedintelui iranian Hassan Rohani Rouhani. ir) a publicat fotografii ale acestuia din urma in haine civile, in timpul unei drumetii montane, in nordul Teheranului, relateaza AFP, conform Medi. continuă pe Antena3

Crin Antonescu: Nelson Mandela, unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Nelson Mandela a fost o personalitate fascinanta, unul dintre cei mai mari oameni ai timpurilor noastre, iar lumea este mai saraca odata cu disparitia sa dintre noi, a declarat, vineri, presedintele Senatului, Crin.

Unul dintre cei mai importanti comandanti ai Hezbollah a fost ucis in Beirut

Unul dintre cei mai importanti comandanti ai Hezbollah a fost ucis in Beirut, in timpul unui atac petrecut in noaptea de marti spre miercuri, informeaza Reuters. Desi nu se cunosc inca foarte multe amanunte.

Comitetul Nobel: Mandela, unul dintre cele mai mari nume din istoria Nobelului pentru Pace.

Comitetul Nobel norvegian i-a adus, vineri, un omagiu lui Nelson Mandela, pe care il considera unul dintre cele mai mari nume din lunga istorie a Premiului Nobel pentru Pace, transmite Mediafax. Citeste si: A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african GALERIE FOTO) Mandela a primit Premiul Nobel pentru Pace in 1993 impreuna cu presedintele sud-african din perioada respectiva Frederik De Klerk. Citeste si: Basescu: Mostenirea lui Mandela va inspira generatiile viitoare .

in fotografia postata pe net, unul din cei mai cautati interlopi din Romania ia peste picior Politia Romana: Gata, nepotii mei

Romeo Ursu, zis Boenica, unul dintre interlopii dati in urmarire internationala, ia din nou peste picior politia din Romania. Boenica a postat pe Facebook o fotografie in care apare in roba de absolvent de.

Crin Antonescu, despre Nelson Mandela: Unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Presedintele Senatului si liderul Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima tristetea fata de moartea lui Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, informeaza Mediafax.

FOTO Burse de 9.600 de lei de la Tenaris pentru cei mai buni viitori ingineri din tara. Ce vor sa faca ei cu banii: motociclete si cadouri de Craciun

40 dintre cei mai buni studenti de la universitati cu profil tehnic din Romania sunt de astazi mai bogati cu aproape 10. 000 de lei. Banii le-au fost oferiti de TenarisSilcotub, prin Programul Educational Roberto Rocca, ajuns in Romania la a opta editie.

Nelson Mandela: Sportul are puterea sa schimbe lumea

Nelson Mandela, unul dintre cei mai mari lideri pe care lumea i-a avut si cu siguranta cel mai mare de dupa anii 90, condamnat la inchisoare pe viata din care a executat 27 de ani, primul presedinte de culoare din istoria Africii de Sud si castigator al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata la varsta de 95 de ani. A fost prea mare ca sa il trecem cu vederea, sa nu ii acordam un ultim omagiu si sa aducem aminte ce a facut pentru sport sau ce a crezut despre sport. Si nu au fost deloc putine sau, daca unii considera ca au fost putine, au fost atat de concentrate incat au puterea si stralucirea unui diamant.

Nu suntem mai inteligenti decat animalele! Suntem doar diferiti

Oamenii si-au spus de milenii bune ca sunt mai inteligenti decat restul vietuitoarelor, fapt sustinut chiar de catre unul dintre cei mai mari gantori ai Antichitatii, Aristotel, si asta in ciuda dovezilor care aratau contrariul.

Jay Z, cele mai multe nominalizari pentru Grammy 2014. Vezi LISTA COMPLETA

Jay Z, unul dintre cei mai importanti artisti hip-hop din lume, a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014, insa artisti mai putin cunoscuti, precum Lorde, Kendrick Lamar si Macklemore .

CEO-ul Xiaomi: iPhone-ul este cel mai bun smartphone din lume De acord?

Pentru ca nu toti conducatorii de companie au luciditatea de a recunoaste limitarile propriilor produse, gestul CEO-ului Xiaomi trebuie aplaudat. O mare parte din designul, constructia si dimensiunile unui iPhone se bazeaza pe niste fundamente definite si implementate de fostul CEO Apple. Steve Jobs in continuare este considerat unul dintre cei mai ambitiosi si vizionari directori ai secolului 21. Cu toate acestea, se pare ca cineva cu o funtie similara isi doreste, intr-un fel sau altul, sa mearga pe aceleasi [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )