Libnet.ro
UNICEF

06:00

Comitetul Nobel: Mandela, unul dintre cele mai mari nume din istoria Nobelului pentru Pace.

România Liberă România Liberă,
Comitetul Nobel: Mandela, unul dintre cele mai mari nume din istoria Nobelului pentru Pace.

Comitetul Nobel norvegian i-a adus, vineri, un omagiu lui Nelson Mandela, pe care il considera unul dintre cele mai mari nume din lunga istorie a Premiului Nobel pentru Pace, transmite Mediafax. Citeste si: A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african GALERIE FOTO) Mandela a primit Premiul Nobel pentru Pace in 1993 impreuna cu presedintele sud-african din perioada respectiva Frederik De Klerk. Citeste si: Basescu: Mostenirea lui Mandela va inspira generatiile viitoare . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: Nelson Mandela, unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Nelson Mandela a fost o personalitate fascinanta, unul dintre cei mai mari oameni ai timpurilor noastre, iar lumea este mai saraca odata cu disparitia sa dintre noi, a declarat, vineri, presedintele Senatului, Crin.

Crin Antonescu, despre Nelson Mandela: Unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Presedintele Senatului si liderul Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima tristetea fata de moartea lui Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, informeaza Mediafax.

Unul dintre cei mai importanti comandanti ai Hezbollah a fost ucis in Beirut

Unul dintre cei mai importanti comandanti ai Hezbollah a fost ucis in Beirut, in timpul unui atac petrecut in noaptea de marti spre miercuri, informeaza Reuters. Desi nu se cunosc inca foarte multe amanunte.

Nelson Mandela: Sportul are puterea sa schimbe lumea

Nelson Mandela, unul dintre cei mai mari lideri pe care lumea i-a avut si cu siguranta cel mai mare de dupa anii 90, condamnat la inchisoare pe viata din care a executat 27 de ani, primul presedinte de culoare din istoria Africii de Sud si castigator al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata la varsta de 95 de ani. A fost prea mare ca sa il trecem cu vederea, sa nu ii acordam un ultim omagiu si sa aducem aminte ce a facut pentru sport sau ce a crezut despre sport. Si nu au fost deloc putine sau, daca unii considera ca au fost putine, au fost atat de concentrate incat au puterea si stralucirea unui diamant.

Basescu saluta decizia CC privind limba romana in Moldova: E una din cele mai mari bucurii pe care le-am avut in ultimii ani

Presedintele Traian Basescu a salutat decizia Curtii Constitutionale din Republica Moldova, prin care limba romana este recunoscuta drept limba oficiala in statul vecin. El a multumit Curtii Constitutionale.

Nelson Mandela, omul care nu putea sa planga

Celebrul rocker irlandez Bono, solistul trupei U2 si unul dintre cei mai mari activisti din randul celebritatilor internationale, ii face un portret cald si familiar lui Nelson Mandela, care i-a fost prieten. intr-un editorial din Time, muzicianul il numeste pe fostul lider omul care nu putea sa planga si spunea povestea emotionanta din spatele acestui lucru.

Profetul crizei, Nouriel Roubini, anunta care sunt cele mai vulnerabile piete imobiliare ale momentului

Nouriel Roubini, reputatul economist care a prezis criza economica izbucnita in 2007-2008, a lansat noi avertismente privind 17 tari amenintate de spargerea bulelor de pe pietele imobiliare. Riscurile cele mai mari evita tocmai tarile afectate cel mai puternic de ultima criza economica, vizand in schimb statele mici si mijlocii cu o guvernare stabila.

Cum arata cele mai scumpe apartamente scoase la vanzare in Bucuresti

Preturile apartamentelor de lux din Capitala depasesc 1,5 milioane euro, insa in oferta sunt si proprietati mai ieftine de 800. 000 euro. Wall-Street. ro va prezinta cum arata cateva dintre cele mai scumpe vile scoase la vanzare in Bucuresti,.

Guvernul de la Kiev cauta salvarea in China

Mii de protestatari au participat, in ultimele zile, la unul dintre cele mai mari miting-uri care au avut loc, in ultimul deceniu, in Ucraina, ca urmare a deciziei Guvernului de la Kiev sa inceteze negocierile cu Uniunea Europeana in vederea parafarii acordurilor de asociere si de liber schimb cu organismul european.

O delegatie de europarlamentari s-a interesat de problema maidanezilor.

Dupa trei luni de la moartea lui Ionut Anghel, copilul de patru ani care a fost sfasiat de o haita de caini intr-unul dintre cele mai mari parcuri ale Capitalei, o delegate a Paralamentului European a venit la Bucuresti pentru a vedea daca problema cainilor fara stapan are rezolvare. La intalnirile cu autoritatile bucurestene, europarlamentarii au subliniat faptul ca Romania va primi sprijin de la Uniunea Europeana, in problema cainilor, doar daca va cere acest lucru. Janusz Wojciechowski, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )