Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce fotografiile cu Regele Mihai nu vor mai fi publicate

Antena3 Antena3,
De ce fotografiile cu Regele Mihai nu vor mai fi publicate

Ultimele fotografii cu Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei au fost realizate in 24 ianuarie 2016, de Alain Morvan, fotograful Casei Majestatii Sale Regelui din Elvetia. Aceasta va fi ultima. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Regele Mihai nu a mai fost vazut. Nu este din cauza bolii

Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost realizate pe 24 iunuarie 2016 de Alain Morvan, fotograful Casei Majestatii Sale Regelui din Elvetia si au fost considerate ca fiind ultimele imagini publicecu.

Doua maicute romance il ingrijesc permanent pe Regele Mihai la locuinta sa din Elvetia

Regele Mihai se afla sub stricta supraveghere la resedinta sa din Elvetia de mai bine de un an si jumatate, de cand a fost diagnosticat cu cu leucemie cronica si carcinom metastazant. Langa.

Doua maicute romance il ingrijesc pe Regele Mihai la locuinta sa din Elvetia

Regele Mihaise afla sub stricta supraveghere la resedinta sa dinElvetia de mai bine de un an si jumatate, de cand a fost diagnosticat cu cu leucemie cronica si carcinom metastazant, potrivit s.

Din 31 decembrie 2020, nu vor mai emise autorizatii de construire pentru cladiri noi decat daca consumul lor de energie este aproape egal cu zero. Obligatiile verzi, o provocare pentru piata imobiliara.

Industria constructiilor este in topul celor mai mari consumatori de resurse. Conform datelor publicate de Comisia Europeana, in Uniunea Europeana, activitatile legate de constructia si utilizarea cladirilor consuma aproximativ jumatate din totalul materialelor extrase si din consumul de energie si aproximativ o treime din consumul de apa. De asemenea, deseurile din constructii si demolari reprezinta o treime din totalul deseurilor generate la nivelul Uniunii Europene. O mare parte dintre acestea sunt reciclabile, insa, cu exceptia catorva state membre in care se recicleaza aproape 90 %, rata de reciclare medie in UE se situeaza sub 50 %.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2135 seconds )