Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care Regele Mihai nu a mai fost vazut. Nu este din cauza bolii

B1 B1,
Motivul pentru care Regele Mihai nu a mai fost vazut. Nu este din cauza bolii

Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost realizate pe 24 iunuarie 2016 de Alain Morvan, fotograful Casei Majestatii Sale Regelui din Elvetia si au fost considerate ca fiind ultimele imagini publicecu. continuă pe B1

Mihai Mitoseru a lipsit de la inmormantarea socrului sau. Motivul pentru care nu a fost alaturi de Noemi

Mihai Mitoseru a lipsit de la inmormantarea socrului sau. Actorul a avut motive intemeiate sa nu participe la evenimentul extrem de trist, care l-a afectat atat de mult. Mihai Mitoseru a.

Aceasta tanara profesoara de matematica a fost filmata pe ascuns de elevii sai. Motivul pentru care clipul a aprins imaginatia barbatilor - VIDEO

Un clip cu o profesoara de matematica din Minsk, Belarus, a devenit viral dupa ce unul dintre elevii ei a filmat-o in timp ce preda. Oksana Neverselaya a fost supranumita cea mai frumoasa profesoara.

Doua maicute romance il ingrijesc permanent pe Regele Mihai la locuinta sa din Elvetia

Regele Mihai se afla sub stricta supraveghere la resedinta sa din Elvetia de mai bine de un an si jumatate, de cand a fost diagnosticat cu cu leucemie cronica si carcinom metastazant. Langa.

De ce fotografiile cu Regele Mihai nu vor mai fi publicate

Ultimele fotografii cu Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei au fost realizate in 24 ianuarie 2016, de Alain Morvan, fotograful Casei Majestatii Sale Regelui din Elvetia. Aceasta va fi ultima.

Doua maicute romance il ingrijesc pe Regele Mihai la locuinta sa din Elvetia

Regele Mihaise afla sub stricta supraveghere la resedinta sa dinElvetia de mai bine de un an si jumatate, de cand a fost diagnosticat cu cu leucemie cronica si carcinom metastazant, potrivit s.

Motivul incredibil pentru care au fost solicitati salvamontistii argeseni

Salvamontistii argeseni au fost chemati sa intervina pentru recuperarea unei turiste cu o posibila entorsa de glezna, sub refugiul Fereastra Zmeilor. Spre surprinderea acestora, femeia care acuza o entorsa.

Adevaratul motiv pentru care s-a scufundat Titanicul. O noua ipoteza rastoarna tot ce se stia pana acum

A aparut o noua teza despre scufundarea Titanicului. Jurnalistul si istoricul Senan Moloney pretinde in documentarul Titanic: The New Evidence ca ciocnirea navei cu un aisberg nu ar fi fost.

Care este cel mai consumat produs alimentar din Romania

Paine si produsele de franzelarie sunt cele mai cautate produse din Romania. Peste 8,121 kilograme pe luna sunt consumate, urmate de legume si conserve din legume 6,891 kilograme), fructe 4,089.

Adevaratul motiv pentru care Marian Vanghelie vrea sa scape de controlul judiciar. Ce probleme de sanatate are fostul primar al Sectorului 5

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie cere in instanta revocarea controlului judiciar pe care il are in dosarul in care este judecat pentru luare de mita, sustinand ca trebuie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )