Libnet.ro
UNICEF

15:15

Fotograful care a asteptat 10 zile pentru a face aceasta imagine perfecta

Playtech Playtech,
Fotograful care a asteptat 10 zile pentru a face aceasta imagine perfecta

Fotografia cu animale salbatice poate necesita adesea multa rabdare si mult noroc. Dar aceste doua lucruri s-au reunit doar pentru fotograful Mithun H, care a surprins aceasta remarcabila fotografie a unui leopard, dar si pe pe o pantera, ca pe oumbra. Cum arata imaginea perfecta Mithun H a filmat in rezervatia forestiera Kabini din Karnataka, . continuă pe Playtech

Anca Turcasiu, reactie total opusa despre sotul sau. Ce s-a intamplat in doar 10 zile

In urma cu doar 10 zile, Anca Turcasiu a acordat un interviu cu ocazia implinirii a 22 de ani de casnicie. Anca Turcasiu, reactie total opusa despre sotul sau. Ce s-a intamplat in doar 10 zile Pe contul artistei de socializare, aceasta a postat un mesaj tulburator, precum ca a divortat de Cristian Georgescu dupa .

Surse. Negocierile dintre PNL si USR-PLUS, din nou in impas. Orban nu i-a mai raspuns lui Barna la telefon de 10 zile

Negocierile dintre PNL si USR-PLUS pentru candidati comuni la sectoarele Capitalei sunt in aer: liderul PNL Ludovic Orban nu i-a mai raspuns la telefon lui Dan Barna de duminica trecuta, sustin surse politice. Alianta USR-PLUS nu-i accepta pe canidatii PNL Dan Cristian Popescu Sectorul 2) si Dan Croitoru Sectorul 5), care nu intrunesc criteriile de integritate. USR-PLUS a cerut trei sectoare.

10 retete pentru un desert care nu ingrasa. Le poate savura oricine

Femeile au nevoie de atentie si dulciuri, ba chiar consuma mai multe decat barbatii, spun cercetatorii, pentru ca tind sa manance prea putine proteine in favoarea carbohidratilor, datorita compozitiei unice a chimiei creierului lor. Iar cand scade serotonina sub zona de confort, femeile avand oricum un nivel mai redus decat barbatii, una dintre cele mai .

Ministrul Marcel Bolos a semnat primele 10 contracte pentru finantarea cheltuielilor de la spitalele COVID-19 din fonduri europene. Valoarea totala depaseste 200 de milioane de lei

Ministrul Marcel Bolos a semnat, luni, primele 10 contracte pentru finantarea din fonduri europene a cheltuielilor de la spitalele COVID-19. Potrivit comunicatului de presa,contractele semnate, in valoare.

Cristian Tantareanu rupe tacerea. Care este motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat

Mariajul trainic al Ancai Turcasiu cu medicul stomatolog Cristian Georgescu s-a daramat. Nasul Cristian Tantareanu a facut primele declaratii in acest sens. Cristian Tantareanu dezvaluie motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat Anca Turcasiu a scris pe Facebook, in 20 iulie, un mesaj prin care isi anunta fanii ca a divortat de cel pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )