Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fotograful nuntii regale a dezvaluit detalii emotionante despre Printul Harry si Meghan Markle: Acel moment...Toata lumea avea lacrimi in ochi (FOTO)

B1 B1,
Fotograful nuntii regale a dezvaluit detalii emotionante despre Printul Harry si Meghan Markle: Acel moment...Toata lumea avea lacrimi in ochi (FOTO)

Fotograful care a realizat imaginile de nunta Printului Harry cu Meghan Markle, a acordat un interviu in care a povestit cum au decurs momentele in care s-a aflat in aceeasi incapere cu familia regala. Alexi. continuă pe B1

Fotograful nuntii regale: Acel moment mi-a dat fiori. Toata lumea avea lacrimi in ochi

Fotograful nuntii printului Harry cu Meghan Markle a vorbit despre marele eveniment. Alexi Lubomirski a povestit ca atmosfera era plina de bucurie, multe zambete, era ca in sanul unei familii dupa o.

Mihaela Radulescu, in Anglia, in timpul nuntii regale! E incredibil cum a venit imbracata (FOTO)

Mihaela Radulescu s-a aflat in Anglia, in ziua nuntii regale. Romanca si iubitul ei, Felix Baumgartner, au luat masa in compania Ducelui Charles Gordon-Lennox si a familiei sale. Nu este vorba despre.

GEST EMOTIONANT, in amintirea PRINTESEI DIANA! Totul a iesit la iveala in timpul NUNTII REGALE

Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit sambata, 20 mai, la Capela St. George din Windsor. in amintirea Printesei inimilor , intreaga capela a fost decorata cu flori albe: bujori, trandafiri.

Detalii tulburatoare despre accidentul din Ungaria. Microbuzul ar fi functionat in ilegalitate

Apar noi detalii in cazul teribilului accident din Ungaria, in care noua persoane si-au pierdut viata. Vezi si: Accident cumplit in Ungaria. Noua romani au murit Potrivit celor mai recente informatii,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )