Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un fotomodel a murit dupa ce a cazut de pe o stanca din Australia. Cum arata locul frecventat de amatorii de selfie

Adevărul Adevărul,
Un fotomodel a murit dupa ce a cazut de pe o stanca din Australia. Cum arata locul frecventat de amatorii de selfie

Madalyn Davis, 21 de ani, a murit anul trecut, pe 12 ianuarie, dupa ce a cazut de pe o stanca din rezervatia Diamond Bay, de langa Sydney, un loc frecventat de amatorii de selfie-uri. Abia acum, anchetatorii au facut publice rezultatele investigatiilor, care arata ca tanara consumase alcool si un cocktail de droguri inainte de cadere. continuă pe Adevărul

HELLO HOLIDAYS: Cererea pentru vacante la schi in Bulgaria a crescut dupa iesirea tarii din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat

Cererea pentru vacante la schi in Bulgaria a crescut constant dupa iesirea tarii din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, o mare parte dintre turisti facand rezevari de pe o zi pe alta.

Exportatorii de grau din Australia sunt interesati de pietele din Africa de Nord

Australia, unul din cei mai mare exportatori mondiali de grau, este pe cale sa recolteze in acest an peste 30 de milioane de tone de grau, cea de a doua mare recolta din istoria sa, ceea ce creeaza o oportunitate pentru a intra pe pietele dominate traditional de Rusia si Europa, transmite Bloomberg.

Un barbat din Botosani a murit dupa ce a fost strivit de propriul autoturism

Un barbat in varsta de 47 de ani a murit in aceasta dimineata dupa ce a fost strivit de propriul autoturism, iar deocamdata nu este cunoscut cum a ajuns acesta sub masina.

India: Zece bebelusi au murit dupa ce un incendiu a izbucnit intr-o maternitate

Zece bebelusi au murit in urma unui incendiu care a izbucnit sambata intr-o maternitate din statul indian Maharashtra, o noua catastrofa care scoate in evidenta problemele grave cu care se confrunta spitalele din aceasta tara, scrie AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )