Libnet.ro
UNICEF

12:00

FPTR: Hotelierii din Republica Moldova vor sa invete de la romani tehnici de management

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FPTR: Hotelierii din Republica Moldova vor sa invete de la romani tehnici de management

Hotelierii din Republica Moldova intentioneaza sa dezvolte un parteneriat cu cei din Romania, de la care sa invete metodele de management folosite in cadrul diferitelor departamente, cum ar fi vanzari, rezervari, promovare, dar si lucrul cu personalul, informeaza Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR). continuă pe Ziarul Bursa

Un elicopter militar din Republica Moldova ar fi fost doborat de o racheta, in Afganistan

Un elicopter militar al unei companii din Republica Moldova ar fi fost doborat, sambata, in regiunea Helmand din Afganistan, scrie deschide. md. Potrivit informatiilor preliminare, este vorba despre un elicopter.

Traian Basescu, despre unionistii din Republica Moldova: Mie unul mi-a ajuns pana in gat! Mi se pare ca m-au luat asa, de pacalici

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Conventia Romanilor de Pretutindeni, ca in Republica Moldova exista 6-7 partide unioniste, dar care nu reusesc sa ajunga la un numitor comun.

VIDEO Traian Basescu:Nu exista obiectiv mai mare acum pentru Romania decat unificarea cu Republica Moldova

Fostul presedinte roman Traian Basescu sustine ca dupa ce Romania si-a atins obiectivele privind aderarea la UE si NATO, nu exista un obiectiv mai mare decat reunificarea tarii cu Republica Moldova.

Satele din Romania, tehnologizate: vor avea cinematografe 3D, in loc de strazi sau canalizare

Primarii mai multor sate din Romania, cu probleme majora de infrastructura, se vor bucura in urmatoarea perioada de cinematografe 3D. Povestea din spatele acestei situatii neobisnuite este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )