Libnet.ro
UNICEF

14:15

FRAGMENT Pamantul Fadaguintei, autobiografia lui Barack Obama, a aparut in librariile romanesti

Adevărul Adevărul,
FRAGMENT Pamantul Fadaguintei, autobiografia lui Barack Obama, a aparut in librariile romanesti

Intr-un stil original, Barack Obama istoriseste in Pamantul Fagaduintei povestea odiseei sale neverosimile de la un tanar aflat in cautarea propriei identitati la liderul lumii libere, descriind prin amanunte intime atat educatia sa politica, cat si momentele cruciale din primul mandat al presedintiei sale istorice o perioada de framantari si de transformari profunde. Adevarul prezinta in premiera un fragment din autobiografia lui Obama. continuă pe Adevărul

Ce melodii asculta Barack Obama inaintea dezbaterilor de la Casa Alba

Barack Obama a lansat ieri cartea in care isi povesteste viata politica. in cele 768 de pagini in care dezvaluie inceputurile vietii politice, Barack povesteste si ce muzica asculta in momentele cheie de la Casa Alba.

Cartea de memorii a lui Barack Obama s-a vandut in aproape 900.000 de exemplare in 24 de ore

Cartea de memorii a fostului presedinte american Barack Obama, A Promised Land, s-a vandut in primele 24 de ore de la iesirea sa marti pe piata in 887. 000 de exemplare in SUA si Canada, mai ales in micile librarii, a informat marti editura Penguin Random House, scrie Agerpres.

Barack Obama, invitat la emisiunea lui Jimmy Kimmel

Fostul presedinte american Barack Obama va fi invitatul editiei de joi a emisiunii Jimmy Kimmel Live!, unde va discuta despre cartea sa de memorii recent lansata, A Promised Land, prima dintre cele doua despre presedintia lui, potrivit News.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )