Libnet.ro
UNICEF

22:16

Ce melodii asculta Barack Obama inaintea dezbaterilor de la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Ce melodii asculta Barack Obama inaintea dezbaterilor de la Casa Alba

Barack Obama a lansat ieri cartea in care isi povesteste viata politica. in cele 768 de pagini in care dezvaluie inceputurile vietii politice, Barack povesteste si ce muzica asculta in momentele cheie de la Casa Alba. continuă pe Adevărul

Obama face portretul liderilor: Putin e complet sters ca aspect fizic, dar se comporta ca seful unui cartel din Chicago. Trump voia sa construiasca o sala de bal la Casa Alba, Sarkozy isi umfla pieptul ca un cocos

Vladimir Putin este un dur, care se comporta ca seful unei gasti de cartier din epoca intunecata a orasului Chicago, dar este complet sters ca aspect fizic. Nicolas Sarkozy isi umfla pieptul ca un cocos, in timp ce David Cameron emana incredere in sine, de parca viata nu l-ar fi pus niciodata la incercare. Cel putin asa sunt vazuti lideri ai lumii de fostul presedinte american Barack Obama in noua sa carte de memorii Taramul fagaduintei The Promised Land) care va fi lansata oficial marti. Obama mai povesteste ca in 2010 abia auzise despre Donald Trump.

Alegeri SUA 2020. Cum se pregateste Donald Trump pentru o viitoare candidatura la Casa Alba

Pe masura ce sansele de succes ale eforturilor de a ramane la Casa Alba se reduc, presedintele Donald Trump si consilierii sai discuta despre mai multe proiecte media si aparitii publice care sa il mentina in prim plan inaintea unei posibile candidaturi la presedintie in 2024, relateaza Reuters.

Barack Obama, invitat la emisiunea lui Jimmy Kimmel

Fostul presedinte american Barack Obama va fi invitatul editiei de joi a emisiunii Jimmy Kimmel Live!, unde va discuta despre cartea sa de memorii recent lansata, A Promised Land, prima dintre cele doua despre presedintia lui, potrivit News.

Informatii mai putin cunoscute despre relatia de prietenie a lui Ilie Nastase cu Joe Biden. Fostul tenismen, gata pentru vizita la Casa Alba

Ilie Nastase este prieten si cu Donald Trump, dar si cu Joe Biden. Fostul sportiv este gata sa-l viziteze pe democrat la Casa Alba, dupa ce vor fi comunicate rezultatele oficiale ale alegerilor.

Biden isi continua numirile de consilieri pentru Casa Alba

Joe Biden a numit marti in functii de consilierii mai multi membri ai echipei sale de campanie, jumatate fiind femei, dar si un influent politician de culoare, care sa-l consilieze la Casa Alba, unde va prelua functia pe 20 ianuarie, potrivit AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )