Libnet.ro
UNICEF

10:30

Francezii anunta lansarea unui nou test rapid pentru depistarea COVID-19

România Liberă România Liberă,
Francezii anunta lansarea unui nou test rapid pentru depistarea COVID-19

Reprezentantii unui consortiu francez au anuntat luni lansarea fazei de productie pentru un test de . continuă pe România Liberă

inca un pas pentru Rosia Montana in UNESCO. Ministerul Dezvoltarii a alocat bani pentru realizarea unui nou plan urbanistic general

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) a aprobat finantarea realizarii unui nou Planul Urbanistic General la Rosia Montana pentru inscrierea in patrimoniul UNESCO.

MINISTRUL CHINEZ DE EXTERNE: China si Statele Unite sunt in pragul unui nou razboi rece

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, a avertizat duminica ministrul chinez de externe Wang Yi, care a deplans reaprinderea tensiunilor cu Washingtonul in jurul pandemiei de COVID-19.

China si Statele Unite, in pragul unui nou Razboi Rece

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, a avertizat duminica ministrul chinez de externe Wang Yi, care a deplans reaprinderea tensiunilor cu Washingtonul in jurul pandemiei de COVID-19, relateaza AFP.

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, avertizeaza Beijingul

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, a avertizat duminica ministrul chinez de externe Wang Yi, care a deplans reaprinderea tensiunilor cu Washingtonul in jurul pandemiei de COVID-19, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Pacientii cu coronavirus nu mai sunt contagiosi dupa 11 zile de boala. Ce spun datele unui nou studiu

Un studiu facut in Singapore arata ca pacientii nu mai transmit virusul dupa 11 zile de cand au facut Covid 19. Cercetarea arata ca un test pozitiv nu inseamna prezenta virusului viu si a posibilitatii de a-l transmite mai departe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )