Libnet.ro
UNICEF

06:45

Francois Hollande l-a felicitat pe Klaus Iohannis si l-a invitat la Paris

România Liberă România Liberă,
Francois Hollande l-a felicitat pe Klaus Iohannis si l-a invitat la Paris

Francois Hollande, presedintele Frantei, l-a felicitat, miercuri, pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale de duminica, intr-o scrisoare care i-a fost inmanata de ambasadorul Frantei la Bucuresti. Iohannis a avut in cursul diminetii de miercuri o intrevedere cu ambasadorul Fratei la Bucuresti, care i-a inmanat mesajul de felicitare al presedintelui Frantei. continuă pe România Liberă

Presedintele Frantei, Francois Hollande, l-a felicitat pe Klaus Iohannis si i-a adresat o invitatie la Paris

Presedintele Frantei, Francois Hollande, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale, intr-o scrisoare care i-a fost inmanata de ambasadorul Frantei la Bucuresti, Francois Saint-Paul.

Francois Hollande il felicita pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor si il invita la Paris

Presedintele Frantei, Francois Hollande, i-a transmis felicitari lui Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale, intr-o scrisoare transmisa prin ambasadorul Frantei la Bucuresti, Francois Saint-Paul.

Festival de Romania in 1 decembrie la Alba Iulia. Klaus Iohannis, invitat la Ziua Nationala a Romaniei

Festival de Romania, evenimentul organizat in 1 decembrie 2014, de Ziua Nationala a Romaniei, va sta sub semnul evenimentului istoric din 16 noiembrie. Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a fost invitat la marea sarbatoare de la Alba Iulia.

Klaus Iohannis, invitat de Iordanescu la amicalul cu Danemarca

Noul presedinte ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a fost invitat de selectionerul Anghel Iordanescu, marti seara, la partida amicala pe care Romania o sustine pe Arena Nationala in compania Danemarcei de la ora 20:30.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, l-a felicitat pe Klaus Iohannis: Guvernul Regatului Unit va fi fericit sa lucram impreuna

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, l-a felicitat, marti, pe contul sau de Twitter, pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis: Felicitari @KlausIohannis! Guvernul Regatului Unit va fi fericit sa lucram impreuna, a scris diplomatul britanic, in limba romana, pe Twitter.

Angela Merkel l-a felicitat pe Klaus Iohannis: Vom sprijini Romania cu sfaturi si fapte

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei si subliniind ca impreuna vor putea aprofunda relatiile bilaterale, transmite Digi 24.

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, invitat de Regele Mihai I la un pranz privat la Palatul Elisabeta

Regele Mihai isi serbeaza ziua de nastere la Palatul Elisabeta. Regele a iesit la balcon si a salutat multimea adunata in curtea Palatului. De la ora 13. 00, Regele il primeste pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, pe care l-a invitat la un pranz privat la Palatul Elisabeta.

Presedintele francez l-a felicitat pe Iohannis pentru victoria in alegeri: impreuna imi doresc sa construim o Europa mai prospera

Dupa cancelarul german si presedintele Frantei, Francois Hollande, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria din alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax. Mesajul liderului de la Paris a fost transmis.

Presedintele Ungariei, Janos Ader, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor

Presedintele Ungariei, Janos Ader, i-a transmis felicitari lui Klaus Iohannis pentru victoria in scrutinul prezidential, relateaza MTI, citata de Mediafax. intr-o scrisoare trimisa lui Iohannis, Janos Ader a.

Crin Antonescu: Prezidentialele de duminica, istorice. L-am felicitat pe Klaus Iohannis

Fostul lider al PNL Crin Antonescu a declarat, intr-un interviu pentru gandul. info, ca se bucura de succesul lui Klaus Iohannis, afirmand ca victoria a fost asigurata mai ales de faptul ca acesta nu era.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )