Libnet.ro
UNICEF

17:45

Francois Hollande a sugerat de Ziua Nationala a Frantei ca va candida pentru un nou mandat de presedinte in 2017

Adevărul Adevărul,
Francois Hollande a sugerat de Ziua Nationala a Frantei ca va candida pentru un nou mandat de presedinte in 2017

Presedintele francez Francois Hollande a sugerat joi, intr-un interviu acordat cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, ca va candida pentru un nou mandat in 2017 si si-a aparat foarte vehement bilantul, relateaza BFMTV. continuă pe Adevărul

Iohannis, discurs de Ziua Nationala a Frantei: Dorim sa depasim impreuna provocarile actuale si sa reconstruim un proiect european adaptat la complexitatea prezentului

Romania este alaturi de Franta in gestionarea unor probleme complexe precum amenintarea terorista sau schimbarile climatice, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la receptia de Ziua Nationala a Fr.

Vicecampionii Europei, primiti cu mare fast de presedintele Francois Hollande la Palatul Elysee (VIDEO + FOTO)

Dupa ce au pierdut finala EURO 2016 in fata Portugaliei, fotbalistii Frantei au fost consolati de Francois Hollande. Presedintele francez i-a primit la Palatul Elysee pe vicecampionii Europei. Hollande a.

Francois Hollande este subiect de glume pe internet dupa ce s-a facut public salariul frizerului sau (FOTO)

O revista de satira franceza a dezvaluit ca frizerul personal al lui Francois Hollande este platit cu 1000 de euro lunar pentru a avea grija de parul presedintelui francez. Detalii AICI) Suma foarte mare.

UPDATE Socialism de caviar: Frizerul lui Francois Hollande este platit cu aproape 10.000 de euro pe luna

Salariul brut al frizerului presedintelui Francois Hollande se apropie de 10. 000 de euro pe luna, potrivit editiei de miercuri a saptamanalului satiric Le Canard enchaine, citata de AFP.

Salariu urias: Cat castiga frizerul presedintelui francez Francois Hollande

Frizerul personal al lui Francois Hollande este platit la acelasi nivel cu un ministru francez. Acesta a fost angajat imediat dupaalegerea presedintelui francez si este remunerat cu 10. 000 de euro lunar.

Parada militara impresionata pe Champs-Elysees, de Ziua Nationala a Frantei: Festivitatile, desfasurate in conditii de maxima securitate (FOTO, VIDEO)

Parada militara impresionata la Paris, pe Champs-Elysees, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei. 200 de soldati, 55 de avioane, 30 de elicoptere si 212 vehicule au participat in acest an la parada.

FOTO + LIVE VIDEO. Cum isi sarbatoreste Franta ziua nationala

La 14 iulie, Franta sarbatoreste ziua nationala, care marcheaza aniversarea caderii Bastiliei, in anul 1789. Ziua va fi sarbatorita cu fast, la Paris. Totodata, evenimente dedicate acestei zile vor avea loc si la Bucuresti.

FOTO + VIDEO. Cum isi sarbatoreste Franta ziua nationala

La 14 iulie, Franta sarbatoreste ziua nationala, care marcheaza aniversarea caderii Bastiliei, in anul 1789. Ziua va fi sarbatorita cu fast, la Paris. Totodata, evenimente dedicate acestei zile vor avea loc si la Bucuresti.

VIDEO Franta sarbatoreste Ziua Nationala. Parada militara fastuoasa la Paris

Franta sarbatoreste Ziua Nationala la 14 iulie. Aceasta marcheaza aniversarea caderii Bastiliei 1789). Ziua va fi sarbatorita cu fast, la Paris, dar si in alte orase din Franta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )