Libnet.ro
UNICEF

00:07

Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles

Adevărul Adevărul,
Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles

Presedintele francez Francois Hollande sustine ca UE a devenit de neinteles si trebuie sa se retraga de acolo unde nu este nevoie de ea, potrivit unei declaratii pe care liderul de la Palatul Elysee a facut-i luni luni, a doua zi dupa alegerile europarlamentare soldate in Franta cu un succes important al reprezentantilor extremei dreapta, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles

UE a devenit de neinteles si trebuie sa se retraga de acolo unde nu este nevoie de ea, a declarat luni presedintele francez, Francois Hollande. Europa a devenit, sincer sa fiu, de neinteles, chiar si.

Presedintele Frantei, Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles

Francois Hollande este de parere ca UE a devenit de neinteles si trebuie sa se retraga de acolo unde nu este nevoie de ea. Liderul Francez a facut aceasta declaratie luni, a doua zi dupa alegerile europarlamentare soldate in Franta cu un succes important al extremei drepte .

Francois Hollande: UE a devenit de nedescifrat si trebuie sa se retraga de acolo de unde nu este nevoie de ea

UE a devenit de nedescifrat si trebuie sa se retraga de acolo de unde nu este nevoie de ea, a afirmat luni presedintele Francois Hollande, la o zi dupa alegerile europene care au consacrat victoria in.

Marine Le Pen ii cere lui Francois Hollande sa organizeze noi alegeri parlamentare la nivel national

Presedinta partidului de extrema dreapta Frontul National, Marine Le Pen, i-a solicitat, duminica, presedintelui francez Francois Hollande, sa organizeze noi alegeri la nivel national. Potrivit sondajelor de tip exit-poll, formatiunea politica a lui Marine Le Pen s-a clasat pe locul intai in scrutinul europarlamentar din Franta, cu un procent de 25%, relateaza AFP.

Ce s-ar intampla daca ar IESI din Uniunea Europeana? Prima SURPRIZA in urma alegerilor europarlamentare din Marea Britanie si Olanda

Prima zi a alegerilor pentru Parlamentul European a adus si prima surpriza. in Olanda, Partidul Libertatii, care se pronunta pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, s-a clasat abia al patrulea,.

Ora 9 a Romaniei: De ce mai avem nevoie de Uniunea Europeana?

Se vor reflecta efectele crizei economice in votul europenile care merg la urne duminica 25 mai? Ce grad de responsabilitate poarta Uniunea Europeana pentru lipsa de interes a oamenilor fata de politicile europene si Parlamentul European?.

Trei noi variante de sanctiuni impotriva Rusiei sunt luate in considerare de Uniunea Europeana

Liderii statelor din Uniunea Europeana vor avea saptamana viitoare o discutie detaliata despre o posibila inasprire a sanctiunilor impotriva Rusiei, daca statul din vestul Europei va perturba scrutinul prezidential de duminica in Ucraina, informeaza agentia Reuters.

Uniunea Europeana sustine organizarea unui scrutin liber si transparent in Ucraina

Uniunea Europeana sustine organizarea alegerilor libere, echitabile si transparente in Ucraina, afirma inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton. Reiteram sustinerea noastra pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )