Libnet.ro
UNICEF

01:05

Francul elvetian a urcat la 4,51 lei, iar euro a slabit usor in fata leului cu putin timp inainte ca BCE sa anunte decizia de politica monetara

Hotnews Hotnews,
 Francul elvetian a urcat la 4,51 lei, iar euro a slabit usor in fata leului cu putin timp inainte ca BCE sa anunte decizia de politica monetara

Francul elvetian a urcat la 4,51 lei, iar euro a slabit usor in fata leului cu putin timp inainte ca BCE sa anunte decizia de politica monetara. Euro s-a intarit marginal fata de dolar la USD 1. 1620/EUR inaintea deciziei BCE. Ne asteptam ca volatilitatea sa creasca dupa anuntul bancii indiferent de continutul acestuia. Monedele Europei emergente s-au intarit usor fata de euro. Leul a deschis la 4. 5015/EUR si s-a tranzactionat intr-un interval intre 4. 4967 si 4. 5030/EUR, se arata intr-un raport al Piraeus Bank, destinat investitorilor. continuă pe Hotnews

Francul elvetian a urcat la 4,47 de lei, in timp ce euro si dolarul au pierdut foarte putin teren in fata leului

BNR a publicat in jurul orei 13 media cursurilor valutare care au stat la baza tranzactiilor de luni, medii care indica o depreciere a leului in fata francului elvetian si o usoara apreciere a monedei nationale in fata euro si a dolarului SUA. Trebuie tinut cont de faptul ca luni, pietele din SUA sunt inchise pentru o sarbatoare, iar in celelalte economii nu sunt planificate anunturi semnificative. Investitorii par astfel retinuti in a-si modifica pozitiile intre recentele decizii luate de Banca Nationala a Elvetiei si intalnirea de politica monetara a Bancii Centrale Europene programata joi. In aceste conditii, francul a urcat la 4,4716 unitati in fata leului, euro s-a tranzactionat la 4,5018 lei, iar dolarul american, la 3,8815 lei.

Francul elvetian inregistreaza o noua crestere pe piata interbancara

Francul elvetian creste si astazi pe interbancar. Euro a deschis in piata interbancara aproape de 4,51 lei, iar francul se afla la egalitate cu euro. Romanii care au credite in franci elvetieni sunt.

Francul elvetian a dat marti pentru prima oara inapoi dupa 3 sedinte in care se scumpise. Cursul a ajuns la 4,43 lei. Euro ramane la 4,50 lei

Francul elvetian a coborat pentru prima oara de joia trecuta, de cand Banca Elvetiei ai decis scumpirea monedei, in timp ce moneda europeana a ramas aproximativ la acelasi nivel, iar dolarul american s-a apreciat usor,Marti dimineata, euro s-a tranzactionat intr-un interval ingust fata de dolar in jurul a USD 1. 1600/EUR si pare a nu avea forta de a se desprinde din aceasta zona. Monedele Europei emergente au fost relativ stabile fata de euro. Leul a ramas in apropierea nivelului de 4. 5040/EUR si consideram ca va inchide in aceasta regiune, spun intr-un raport destinat investitorilor, economistii Piraeus Bank.

Francul elvetian A DEPASIT euro. Nou maxim istoric

Francul elvetian inregistreaza un nou maxim istoric si depaseste ca vloare moneda unica europeana in raport cu leul. Francul elvetian a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,5152 lei, in timp ce euro a ajuns la paritatea de 4,5005 lei in sedinta valutara de joi.

Ce se intampla cu francul elvetian pe pietele externe

Francul elvetian s-a apreciat usor joi si a ramas peste 1 euro pe pietele externe, iar leul s-a intarit si el, in timp ce cursul euro-leu a coborat sub nivelul de 4,5 lei/euro. in jurul orei 10:00, euro era.

Francul elvetian, prima depreciere dupa 3 sedinte la curs record

Cursul francului elvetian anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut marti cu 0,8%, la 4,4354 lei, dupa ce a inregistrat recorduri succesive in ultimele trei sedinte, in timp ce dolarul american a coborat cu 0,35 bani, la 3,878 lei, iar euro.

Dosarul Francul elvetian. Concluzia primei intalniri a familiei Ionescu cu bancherii si parlamentarii: o mare coada de peste

Familia Ionescu s-a dus intr-o zi la banca sa ia un imprumut de 50. 000 de lei ca sa-si ia o casa. N-avea economii, dar a auzit ca se poate. Banca i-a spus ca nu se incadreaza la un imprumut atat de mare in lei, dar se califica pentru unul in franci elvetieni. Domnul Ionescu a spus ca intrucat casa aia e cel mai important lucru pentru ei, va lua credit in chf. Doamna Ionescu a semnat si ea. Francul insa a a explodat, iar familia Ionescu a facut scandal, solicitand ca membrii Comisiei de buget Finante din Camera Deputatilor sa se vada cu reprezentantii celorlalti actori in scandalul aprecierii puternice a francului si sa faca ceva. Trebuie ajutati cumva! Intalnirea s-a terminat insa in coada de peste. Care au fost propunerile partilor, care au fost argumentele lor si pe ce scenarii se lucreaza?.

Francul elvetian creste iar si atinge un nou MAXIM ISTORIC

Francul elvetian inregistreaza o noua crestere si atinge un nou maxim istoric, fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,5054 lei in sedinta valutara de miercuri, cu un plus de 7,00 bani, dupa ce marti valora 4,4354 lei.

Francul elvetian SCADE pentru prima data dupa socul din 15 ianuarie. Afla cat valoreaza

Francul elvetian a scazut pentru prima data dupa socul produs pe piata valutara prin cresterile succesive si consistende care au inceput pe 15 ianuarie, fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,4354 lei in sedinta valutara de marti, cu un minus de 3,62 bani, dupa ce luni valora 4,4716 lei.

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume dupa fluctuatiile din ultimele zile, arata o analiza Bloomberg, citata de Mediafax. Francul a luat locul rublei, care a detinut acest loc in ultimul an.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )