Libnet.ro
UNICEF

07:00

Frank Ribery, desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13 de catre UEFA

Antena3 Antena3,
Frank Ribery, desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13 de catre UEFA

Francezul Frank Ribery a fost desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13, in urma unei anchete realizate de UEFA. Fotbalistul lui Bayern Munchen i-a devansat in voturile jurnalistilor pe Lionel Messi. continuă pe Antena3

Leul se intareste si revine cel mai bun nivel din ultimele doua saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a scazut la 4,4288 lei/euro si a atins cel mai redus nivel din ultimele aproape doua saptamani, scrie Mediafax .

Anda Adam a fost votata drept artistul cu cel mai bun show la Media Music Awards

Anda Adam a fost desemnata, in urma unui sondaj online, drept artistul cu cel mai bun show realizat in cadrul editiei de anul trecut a galei de premii Media Music Awards. Continue reading .

Fenomen incredibil in Chile: A nins dupa 30 de ani in desertul Atacama, cel mai arid loc din lume (VIDEO)

Un fenomen incredibil a avut loc in Chile, unde a nins dupa 30 de ani in cel mai arid loc din lume, desertul Atacama, relateaza Sky News. Localnicii au ramas uimiti cand au vazut fulgii de nea, ei nefiind.

Imaginile care arata ca exista SPERANTA chiar si in cel mai negru loc din lume. in Siria, dragostea invinge!

Dupa ce mii de oameni au murit in Siria in urma atacului cu arme chimice, un video postat pe Youtube arata ca speranta exista chiar si in cel mai negru loc din lume. Un tata s-a reintalnit cu fiul sau, dupa.

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, disponibil in Romania.

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, este disponibil din luna august in magazinele din Romania. Stilat si elegant, Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, un ecran de 4,7 inchi si cu un procesor quad-core K3V2E de 1,5 GHz, fiind o adevarata bijuterie in arena smartphone-urilor. Noul Ascend P6 are o camera foto de 8 MP, dotata cu tehnologia IMAGESmart Auto Scene Recognition, care ajuta utilizatorul in cele mai dificile scenarii fotografice. Terminalul .

Melbourne ramane orasul cu cel mai bun nivel de trai. Sofia, printre capitalele in care nivelul a scazut cel mai mult in ultimii cinci ani

Melbourne ramane pentru al treilea an consecutiv orasul unde este cel mai bine sa traiesti, iar Viena este pe locul doi, arata erditia 2013 a raportului Economist Intelligence Unit ce include 140 de orase. Conflictul din Siria a trimis Damascul pe ultimul loc, iar orase precum Cairo si Tripoli au scazut masiv in top fata de acum cinci ani. Si capitala bulgara Sofia este in top 5 al oraselor in care nivelul de trai a scazut cel mai mult.

Lovitura uriasa care a paralizat China. E cel mai MARE atac din istorie

Internetul chinez a fost tinta unui atac informatic de proportii, cel mai important pe care l-a cunoscut vreodata si care a perturbat puternic accesul la site-uri gazduite in China, relateaza marti.

Ursii au cel mai prost an din ultimul deceniu. Romanii, fericiti pentru ca nu au avut unde sa parieze pe scaderea bursei

Investitorii pesimisti, care au anticipat o scadere a pietelor in acest an si au vandut short actiuni, trec in 2013 prin cel mai greu an din ultimul deceniu. In Romania, lipsa aproape completa a tranzactiilor short i-a ferit pe investitori de.

Kim Jong-Un si-a OMORAT fosta iubita. Gestul SOCANT care l-a facut pe dictatorul corean cel mai TEMUT om din lume

Dupa ce apele pareau ca s-au mai linistit in Coreea de Nord, unul din cele mai importante ziare din Coreea de Sud arunca bomba: in urma cu 9 zile, dictatorul comunist Kim Jong-Un si-a executat fosta iubita,.

SUA au STIUT tot timpul ce se petrece in cel mai fierbinte loc din lume. Iata DOVADA

Serviciile americane de informatii l-au ascultat pe un oficial din cadrul Ministerului sirian al Apararii, in panica, in cursul unor conversatii telefonice cu seful unitatii armelor chimice, in urma.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )