Libnet.ro
UNICEF

17:30

Franta: Amenda de 90 de euro pentru barbatii care fluiera dupa femei pe strada

Hotnews Hotnews,
 Franta: Amenda de 90 de euro pentru barbatii care fluiera dupa femei pe strada

Gesturi deplasate, fluieraturi, remarci obscene: Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru a sanctiona hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul public, a anuntat marti purtatorul de cuvant al guvernului, Benjamin Griveaux, citat de AFP. continuă pe Hotnews

AMENDA de 90 de euro pentru barbatii care FLUIERA DUPA FEMEI pe strada

Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru barbatii care fac gesturi deplasate, remarci obsene sau care fluiera dupa femei pe strada, sanctionand astfel hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul.

Se lanseaza Fondul Jazz in the Park 2018. 30.000 de euro pentru proiecte artistice

Festivalul Jazz in the Park lanseaza, pentru al patrulea an consecutiv, Fondul Jazz in the Park, mecanismul prin care participantii sustin arta si se implica in comunitate. Anul acesta organizatorii festivalului isi propun sa stranga din bilete neobligatorii 30. 000 de euro, bani din care sa finanteze cel putin trei proiecte artistice. Astazi s-a dat start apelului de proiecte.

MILIOANE de euro pentru mult asteptata autostrada Sebes-Turda

Comisia Europeana a aprobat suma de 272 de miliaone de euro pentru constructia autostrazii Sebes-Turda. Autostrada are in total 70 de kilometri si ar fi trebuit finalizata in 2016, scrie Agerpres. Lucrarea es.

Comisia Europeana: Milioane de euro pentru una dintre cele mai asteptate autostrazi din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat pentru Romania suma de 272 de milioane euro pentru constructia auto.

Un deputat rus propune pedeapsa cu moartea pentru strainii care se amesteca in alegerile rusesti

Un deputat rus a propus introducerea pedepsei cu moartea pentru strainii care vor fi gasiti vinovati de amestec in procesul electoral, propunerea fiind facuta cu mai putin de doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale, scrie Moscow Times.

Fonduri europene 2018: Max. 200.000 Euro pentru mici afaceri. Descarca Ghidul solicitantului si modelul de plan de afaceri

Antreprenori cu firme mici si mijlocii IMM) din 6 judete pot obtine fonduri europene intre 25. 000 de euro si 200. 000 de euro, printr-o linie de finantare destinata afacerilor care implica cercetare si tehnologie, potrivit unei informari publicate de Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est. Ghidul solicitantului si modelul de plan de afaceri pot fi descarcate de la finalul articolului.

PMB aloca 15 milioane euro pentru achizitia a 300 de locuinte de serviciu pentru personalul medical din Bucuresti

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) a infiintat Trustul de Constructii Metropolitane, care va demara, anul acesta, construirea de unitati locative sociale, a declarat, recent, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.

PMB: 10 milioane de euro pentru consolidarea a 23 de cladiri cu risc seismic. Alte 100 de cladiri urmeaza sa fie consolidate incepand din primavara

Primaria Capitalei a alocat 10 milioane de euro din bugetul pe anul 2018 pentru consolidarea a 23 de cladiri din Bucuresti, a declarat Gabriela Firea. Primarul general a mai transmis ca alte 100 de cladiri aflate i.

Primaria Capitalei aloca 10 milioane de euro pentru reabilitarea cladirilor cu risc seismic

Primaria Capitalei a alocat 10 milioane de euro din bugetul pe anul 2018 pentru reabilitarea si consolidarea cladirilor cu risc seismic, anunta primarul general, Gabriela Firea. Accelerarea programului de.

Zece milioane de euro pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic. Ce imobile intra in reparatii

Primaria Capitalei a anuntat ca suma de 10 milioane de euro alocata consolidarii cladirilor cu risc .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )