Libnet.ro
UNICEF

16:00

Zece milioane de euro pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic. Ce imobile intra in reparatii

România Liberă România Liberă,
Zece milioane de euro pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic. Ce imobile intra in reparatii

Primaria Capitalei a anuntat ca suma de 10 milioane de euro alocata consolidarii cladirilor cu risc . continuă pe România Liberă

Primaria Capitalei aloca 10 milioane de euro pentru reabilitarea cladirilor cu risc seismic

Primaria Capitalei a alocat 10 milioane de euro din bugetul pe anul 2018 pentru reabilitarea si consolidarea cladirilor cu risc seismic, anunta primarul general, Gabriela Firea. Accelerarea programului de.

PMB: 10 milioane de euro pentru consolidarea a 23 de cladiri cu risc seismic. Alte 100 de cladiri urmeaza sa fie consolidate incepand din primavara

Primaria Capitalei a alocat 10 milioane de euro din bugetul pe anul 2018 pentru consolidarea a 23 de cladiri din Bucuresti, a declarat Gabriela Firea. Primarul general a mai transmis ca alte 100 de cladiri aflate i.

Primaria Capitalei: 10 mil. euro alocate in bugetul pe 2018 pentru reabilitarea si consolidarea cladirilor cu risc seismic

Primaria Capitalei a alocat 10 milioane de euro din bugetul pe anul 2018 pentru reabilitarea si consolidarea cladirilor cu risc seismic, anunta primarul general, Gabriela Firea.

Transgaz cumpara cu 9 milioane euro 11 km de conducta in Moldova pe care statul roman ii finantase deja cu 5,3 milioane euro si UE cu 3 milioane euro

Transgaz urmeazasa investeasca 93 milioane euro in urmatorii doi ani in gazoductul Iasi-Ungheni pentru ca Romania sa poata duce 1,5 miliarde de metri cubi de gaze pana la Chisinau. Compania.

Primaria Bucuresti vrea sa initieze un concurs international de solutii, in valoare de un milion de euro, pentru reabilitarea bulevardului Magheru

Primaria Municipiului Bucuresti va initia un concurs international de solutii, in valoare de un milion de euro, pentru un proiect ce vizeaza reabilitarea bulevardului Magheru, a anuntat vineri primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 28 milioane de lei 6 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior, de 23,8 milioane de lei 5,1 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 5,1 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 23,8 milioane de lei 5,1 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior, de 64,2 milioane de lei 13,8 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 12,73 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 59,38 milioane de lei 12,73 milioane de euro).

Fonduri europene de peste 2,6 miliarde de euro pentru fermieri

Fermierii romani pot accesa fonduri europene prin cererea unica de plata, incepand de ieri, pe baza deschiderii unor angajamente in cadrul masurilor de agro-mediu si clima aplicabile pe terenurile agricole, suma totala disponibila pentru perioada de programare 2014 - 2020 fiind de peste 2,6 miliarde de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )