Libnet.ro
UNICEF

00:07

Franta, amenintata cu noi atacuri teroriste de un lider Al-Qaida in Yemen

B1 B1,
Franta, amenintata cu noi atacuri teroriste de un lider Al-Qaida in Yemen

Un lider religios al Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), din care ar fi facut parte fratii Kouachi, autorii atentatului de la Charlie Hebdo, a amenintat Franta cu noi atacuri, intr-o inregistrare video difuzata. continuă pe B1

Franta este amenintata de noi atacuri din partea Al-Qaida: Nu veti fi in siguranta atat timp cat veti lupta impotriva lui Allah

Un lider religios al Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), din care ar fi facut parte fratii Kouachi, autorii atentatului de la Charlie Hebdo, a amenintat Franta cu noi atacuri, intr-o inregistrare video, a anuntat SITE, care monitorizeaza site-urile.

Atentat terorist in Franta. Un lider al Al-Qaida ameninta Franta cu noi atacuri

Atentat terorist in Franta. Un lider religios din cadrul gruparii Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA) a amenintat de curand Franta cu noi atacuri teroriste, potrivit unei inregistrari difuzate vineri, informeaza SITE, organizatie care monitorizeaza site-urile islamiste, relateaza agentia AFP, citata de Mediafax.

Un lider al Al-Qaida ameninta Franta cu noi atacuri

Un lider religios din cadrul gruparii Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA) a amenintat de curand Franta cu noi atacuri teroriste, potrivit unei inregistrari difuzate vineri, informeaza SITE, organizatie care monitorizeaza site-urile islamiste, relateaza agentia AFP, citata de Mediafax.

Teroarea nu s-a sfarsit? Un lider al Al-Qaida ameninta Franta cu noi atacuri

Un lider religios din cadrul gruparii Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA) a amenintat de curand Franta cu noi atacuri teroriste, potrivit unei inregistrari difuzate vineri, informeaza SITE, organizatie care monitorizeaza site-urile islamiste, relateaza agentia AFP, citata de Mediafax.

Nu veti fi in siguranta cat timp veti lupta impotriva lui Allah

Un lider religios al Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), din care ar fi facut parte fratii Kouachi, autorii atentatului de la saptamanalul francez Charlie Hebdo, a amenintat Franta cu noi atacuri, intr-o inregistrare video difuzata ieri, transmite AFP, citand SITE Intelligence Group, o organizatie care monitorizeaza site-urile islamiste.

Un lider Al-Qaida ameninta Franta: Nu veti fi in siguranta cat timp cat veti lupta impotriva lui Allah. Soldati care il venereaza pe Allah au ajuns printre voi

Un lider religios al Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), din care ar fi facut parte fratii Kouachi, autorii atentatului de la Charlie Hebdo, a amenintat Franta cu noi atacuri, intr-o inregistrare video difuzata.

Un lider Al-Qaida ameninta Franta: Nu veti fi in siguranta cat timp veti lupta impotriva lui Allah. Soldati care il venereaza pe Allah au ajuns printre voi

Un lider al organizatiei Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), din care ar fi facut parte autorii atentatului de la Charlie Hebdo, a amenintat Franta cu noi atacuri, relateaza AFP. intr-o.

Atacul la Charlie Hebdo, revendicat de Al-Qaida in Peninsula Arabia: Vor fi noi atacuri in SUA, Franta si Marea Britanie din cauza actelor de blasfemie

Al-Qaida in Peninsula Arabica a organizat si a coordonat atacul comis la redactia Charlie Hebdo, afirma un lider al grupului terorist, explicand ca este un act de razbunare dupa ofensarea Profetului Mahomed si amenintand SUA, Franta si Marea Britanie cu noi atacuri din cauza actelor de blasfemie, relateaza Mediafax.

Lider Al-Qaida, sursa de inspiratie pentru autorii atacurilor din Franta

Cei trei teroristi care au comis atacurile din Franta ar fi fost sub influenta unui lider Al-Qaida in Peninsula Araba, ale carui idei au dus la numeroase atentate de-a lungul timpului.

Atentat terorist in Franta. Top 10 cele mai dramatice atacuri teroriste ale ultimului secol

Atentat terorist in Franta. Terorismul este una dintre principalele amenintari la adresa sigurantei cetateanului. Se duc campanii de combatere a terorismului, precum si campanii de constientizare a pericolului pe care il prezinta. Se iau masuri sporite de siguranta, uneori cetatenii cedand din drepturile lor de dragul protejarii impotriva inamicului invizibil si imprevizibil.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )