Libnet.ro
UNICEF

12:15

Franta: Un barbat a fost arestat dupa ce a intrat cu masina pe pista aeroportului din Lyon

Hotnews Hotnews,
 Franta: Un barbat a fost arestat dupa ce a intrat cu masina pe pista aeroportului din Lyon

Un barbat la volanul unei masini a fost arestat luni de fortele de ordine pe pista aeroportului din Lyon centru-est), unde a reusit sa patrunda, fara a rani nicio persoana, scrie AFP. continuă pe Hotnews

S-au filmat in timp ce luau micul dejun in oras, iar in scurt timp barbatul a fost arestat. Motivul este de necrezut

Un barbat egiptean din Arabia Saudita a fost arestat dupa ce un video cu el luand micul dejun cu o femeie a devenit viral pe Twitter. Acest lucru este in contradictie cu legea din Arabia Saudita, unde.

Situatie HALUCINANTA! Un egiptean a fost arestat pentru ca a luat micul dejun cu o femeie (FOTO)

Un egiptean, aflat in Arabia Saudita, a fost arestat , dupa ce un video in care aparea luand micul dejun cu o femeie acoperita cu valul islamic a devenit viral pe o retea de socializare. in videoclip.

Mai multe strazi din Barcelona au fost inundate dupa o ploaie abundenta

Mai multe strazi din Barcelona au fost inundate dupa o ploaie extrem de abundenta. in unele cartiere, precipitatiile au atins 86 de litri pe metru patrat, in mai putin de 30 de minute. Potopul, insotit de.

Accident grav la Arad, dupa o masina a intrat intr-un pom. Sase persoane ranite, printre care trei copii si o femeie insarcinata

Sase persoane au fost ranite, printre care se numara si trei copii si o femeie insarcinata, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un pom. Accidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata.

Un roman s-a sinucis intr-o inchisoare din Italia. El a fost arestat pentru ca si-a batut nevasta si copilul

Un barbat in varsta de 44 de ani, originar din Romania, s-a sinucis in penitenciarul din orasul italian Lecce, informeazalibertatea. ro. El fusese arestat pentru ca si-a batut sotia si copilul,.

Incendiu de amploare in Botosani. A fost stins dupa 36 de ore de interventie

Un incendiu izbucnit la un depozit de furaje si soldat cu pagube de aproximativ 225. 000 de lei a fost stins de pompierii din Botosani dupa 36 de ore de interventie, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al In.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )