Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta, blocata pentru a cincea zi consecutiv din cauza grevelor masive impotriva reformei pensiilor dorit de Macron

B1 B1,
Franta, blocata pentru a cincea zi consecutiv din cauza grevelor masive impotriva reformei pensiilor dorit de Macron

Franta continua sa fie blocata luni pentru a cincea zi consecutiv, din cauza grevelor masive organizate impotriva reformei pensiilor. Strazile pariziene sunt cuprinse de haos, in conditiile in care. continuă pe B1

Peste 140.000 de oameni au murit din cauza rujeolei

Peste 140. 000 de oameni din intreaga lume au murit din cauza rujeolei in 2018, conform noilor estimari ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si Centrului pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din Statele Unite CDC). Aceste decese au survenit din cauza extinderii cazurilor de rujeola la nivel global, pe fondul epidemiilor devastatoare din toate regiunile, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Liga 1: Meciul Sepsi vs Academica Clinceni, oprit dupa 15 minute din cauza cetii Partida va avea loc marti, de la ora 16:00

Meciul Sepsi - Academica Clinceni, din etapa a XX-a a Ligii I, a inceput, dar a fost intrerupt dupa circa 15 minute din cauza vizibilitatii reduse.

Scandal in prag de Sarbatori! Ce se intampla intre Brad Pitt si Angelina Jolie din cauza copiilor

Un nou scandal si-a facut loc in fosta casnicie dintre Jolie si Pitt. Din pacate, nu mai este cale de intelegere intre cunoscutii actori. De la ce au ajuns iar la cutite si ce spune surse apropiate de fostul cuplu despre noile discutii dintre ei? Nou scandal intre Angelina Jolie si Brad Pitt Pe cat .

Explozie puternica in judetul Olt, din cauza acumularii de gaze

O femeie a suferit arsuri superficiale pe fata si pe maini si a fost transportata la spital in urma unei explozii care s-a produs sambata dupa-amiaza, intr-o casa din comuna Nicolae Titulescu, din cauza.

Oceanele raman fara oxigen pe masura ce temperaturile cresc din cauza incalzirii globale

Oceanele raman fara oxigen pe masura ce temperaturile cresc din cauza modificarilor climatice, potrivit datelor oferite de grupul de protectie a mediului UICN. Cercetatorii spun ca modificarile ameninta specii de pesti precum tonul, marlinul si rechinii.

Vin valuri de aer polar peste Romania. Ce se intampla in luna decembrie din cauza anticiclonului est-european

Luna decembrie vine cu fenomene meteo speciale. Valul de aer polar care va cuprinde Romania aduce viscol si ger. Desi azi vremea este mai calda cu cateva grade si pare ca nu se va schimba curand, trebuie sa ne asteptam la ninsoare, viscol si ceata persistenta. Unde loveste viscolul cel mai tare? Ce se intampla .

VIDEO Franta blocata, proba de foc pentru guvernul lui Emmanuel Macron

Transporturile publice franceze erau in continuare blocate in mare parte luni, pentru a cincia zi consecutiv, in conditiile in care greva impotriva reformei pensiilor nu slabeste in intensitate: o veritabila proba de foc pentru guvernul de la Paris, scrie AFP.

Zeci de spitale si scoli, evacuate in Rusia, din cauza unor amenintari cu bomba

Peste zece spitale si mai multe scoli din diferite zone ale Sankt-Petersburg au fost evacuate luni dupa primirea unor amenintari cu bomba, a declarat o sursa din cadrul serviciilor de urgenta pentru agentia TASS.

Un nou scandal in industria auto: Nissan ar putea plati in Japonia o amenda de 22 de milioane de dolari din cauza raportarilor false

Gigantul auto Nissan risca o amenda de 2,4 miliarde de yeni 22 milioane de dolari) pentru raportari false in declaratiile sale financiare, la recomandarea Comisiei pentru Supravegherea Burselor si Instrumentelor.

Nissan - amenda de 22 de milioane de dolari din cauza raportarilor false

Comisia pentru Supravegherea Burselor si Instrumentelor Financiare din Japonia SESC) va recomanda ca Autoritatea de Reglementare Financiara sa amendeze Nissan cu aproximativ 2,4 miliarde de yeni 22 milioane de dolari) pentru raportari false in declaratiile sale financiare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )