Libnet.ro
UNICEF

14:45

Explozie puternica in judetul Olt, din cauza acumularii de gaze

Antena3 Antena3,
Explozie puternica in judetul Olt, din cauza acumularii de gaze

O femeie a suferit arsuri superficiale pe fata si pe maini si a fost transportata la spital in urma unei explozii care s-a produs sambata dupa-amiaza, intr-o casa din comuna Nicolae Titulescu, din cauza. continuă pe Antena3

VIDEO Un preot a confundat apa sfintita cu benzina si a provocat o explozie puternica. Un credincios a murit

Un preot din Nigeria a provocat moartea unui credincios si o explozie puternica dupa ce a confundat agheasma cu benzina, scrie AFP.

Explozie intr-o locuinta din Olt! Bilantul VICTIMELOR

O explozie s-a produs sambata la o casa din comuna Nicolae Titulescu, judetul Olt, o femeie, in varsta de 61 de ani, suferind arsuri superficiale pe fata si pe maini.

Explozie intr-o fabrica din Sudan! 23 de morti si peste 130 de persoane ranite

Tragedie in Sudan! O explozie puternica, produsa la o fabrica situata la nord de regiunea Khartoum, s-a soldat cu 23 de persoane decedate si alte 130 ranite. Explozia a fost provocata de un.

Lovitura puternica pentru Romania din partea UE. Corina Cretu a facut anuntul ingrijorator. Ce se intampla de la 1 ianuarie 2021

Corina Cretu a facut un anunt ingrijorator, sambata, la Iasi, in ceea ce priveste bugetul Uniunii Europene pentru 2021-2027. Eurodeputata sustine sa bugetul UE ar putea fi micsorat, iar drept urmare e posibil ca Romania sa primeasca mai putini bani. Romania ar putea primi mai putini bani de la UE Corina Cretu a declarat ca .

Peste 140.000 de oameni au murit din cauza rujeolei

Peste 140. 000 de oameni din intreaga lume au murit din cauza rujeolei in 2018, conform noilor estimari ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si Centrului pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din Statele Unite CDC). Aceste decese au survenit din cauza extinderii cazurilor de rujeola la nivel global, pe fondul epidemiilor devastatoare din toate regiunile, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Oceanele raman fara oxigen pe masura ce temperaturile cresc din cauza incalzirii globale

Oceanele raman fara oxigen pe masura ce temperaturile cresc din cauza modificarilor climatice, potrivit datelor oferite de grupul de protectie a mediului UICN. Cercetatorii spun ca modificarile ameninta specii de pesti precum tonul, marlinul si rechinii.

Vin valuri de aer polar peste Romania. Ce se intampla in luna decembrie din cauza anticiclonului est-european

Luna decembrie vine cu fenomene meteo speciale. Valul de aer polar care va cuprinde Romania aduce viscol si ger. Desi azi vremea este mai calda cu cateva grade si pare ca nu se va schimba curand, trebuie sa ne asteptam la ninsoare, viscol si ceata persistenta. Unde loveste viscolul cel mai tare? Ce se intampla .

Isterie in SUA din cauza unor zvonuri TERIFIANTE raspandite de algoritmii Facebook: Barbatii care conduc DUBE ALBE rapesc femei si copii pentru ORGANE

Situatie alarmanta in SUA, din cauza unor zvonuri raspandite de algoritmii Facebook.

Turnul Eiffel, inchis joi din cauza grevelor; Palatul Versailles recomanda amanarea vizitelor

Celebrul turn Eiffel, vizitat in fiecare an de sapte milioane de persoane, este inchis joi din cauza grevelor de amploare fata de reforma sistemului de pensii promovata de presedintele Emmanuel Macron, a anuntat.

Zeci de blocuri din Bucuresti, fara apa calda si caldura din cauza unei avarii

Bucurestenii de pe mai multe strazi si bulevarde din Capitala nu au apa calda si caldura de mai multe ore, din cauza unei avarii la reteaua de termoficare. Potrivit Termoenergetica Bucuresti, furnizarea agentului termic se va relua la ora 15. 00, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )