Libnet.ro
UNICEF

12:45

Franta: Google nu ii va plati pe editorii de presa pentru extrasele din continutul acestora. Noile reguli, implementate din octombrie

B1 B1,
Franta: Google nu ii va plati pe editorii de presa pentru extrasele din continutul acestora. Noile reguli, implementate din octombrie

Google a anuntat noile reguli pe care le va aplica in Franta incepand din octombrie. Astfel, compania americana anunta ca nu ii va plati pe editorii de presa europeni, in Franta, atunci cand afiseaza. continuă pe B1

Franta: Google nu ii va plati pe editorii de presa pentru extrasele din continutul acestora

Google nu ii va plati pe editorii de presa europeni, in Franta, atunci cand afiseaza extrase din articolele, fotografiile si clipurile lor, dar nici nu le va afisa printre rezultatele cautarilor, fara acordul respectivilor editori, a anuntat miercuri un reprezentant al grupului american, citat de AFP.

A fost lansat Complexul Multifunctional Caraiman servicii medicale gratuite pentru bucurestenii din sectorul 1

Complexul Multifunctional Caraiman a fost lansat oficial azi printr-un eveniment prezentat de Andreea Marin. In cadrul acestui centru pot beneficia de servicii medicale gratuite pentru bucurestenii din sectorul 1.

Jocuri video si moda: Louis Vuitton creeaza infatisari noi pentru eroii din League of Legends

Popularul joc video League of Legends face un pas in lumea modei. Dezvoltatorul jocului video, Riot Games, a anuntat un nou parteneriat cu Louis Vuitton, care va realiza designul atat pentru obiecte din joc, cat si din lumea reala.

Actiune inedita pentru salvamontistii din Busteni. Ce a patit o turista de 70 de ani care voia sa urce pe Varful Omu

Actiune inedita pentru salvamontistii din Busteni. Acestia au salvat o turista de 70 de ani care voia sa urce pe Varful Omu din Muntii Bucegi. Autoritatile spun ca femeia vizita, alaturi de sotul ei,.

BEC depune plangeri penale pentru semnaturile din listele lui Catarama, Cumpanasu sau Miron Cozma

Biroul Electoral Central joaca tare in scandalul semnaturilor pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Si anunta ca va depune plangere penala pe tema semnaturilor controversatedin listele unora.

Mario Iorgulescu, urmarit penal pentru ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului

Este scandal dupa plecarea din tara a lui Mario Iorgulescu, transferat la un spital din strainatate. Spitalul Elias sustine ca mutarea a fost facuta dupa ce anchetatorii au fost anuntati, informatie.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )