Libnet.ro
UNICEF

08:30

Franta va inchide cea mai veche centrala nucleara din tara

Antena3 Antena3,
Franta va inchide cea mai veche centrala nucleara din tara

Franta va inchide in 2016 centrala nucleara de la Fessenheim, cea mai veche din tara, a confirmat noul ministru francez al Mediului, Philippe Martin, informeaza agentia EFE, conform Agerpres. intr-un. continuă pe Antena3

Franta inchide cea mai veche centrala nucleara din tara

Franta va inchide, in 2016, centrala nucleara de la Fessenheim, a confirmat noul ministru francez al Mediului, Philippe Martin.

Cea mai mare fabrica de cosmetice din Europa: 500 milioane de produse pleaca de aici in fiecare an

Avon detine in localitatea poloneza Garwolin cea mai mare fabrica de produse cosmetice din Europa, locul de unde in fiecare an pleaca 500 de milioane de articole catre 39 de piete. 500 de angajati produc zilnic rujuri, parfumuri, articole de.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020, urmand sa devanseze Germania

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe, citat de Mediafax. Producatori occidentali precum General Motors, Volkswagen, Ford Motor si Renault au investit masiv in Rusia, anticipand ca piata va creste odata cu dezvoltarea clasei de mijloc. Studiul anticipeaza ca Rusia poate urma Brazilia si China pentru a se transforma dintr-o piata a exportatorilor straini intr-una dominata de vehicule fabricate local.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe .

EXPLOZIE in cea mai mare statiune din Bulgaria, Sunny Beach

O bomba artizanala a explodat in jurul orei 06:00, duminica, intr-o parcare din cea mai mare statiune din Bulgaria, Sunny Beach, conform agentiei Novinite. Conform politiei, explozia nu a fost foarte.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group,.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group.

Cea mai lenta picatura din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda

Picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda, punand astfel capat unuia dintre cele mai indelungate experimente stiintifice din lume, informeaza site-ul lemonde. fr.

Cea mai lenta picatura din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda.

Picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda, informeaza Mediafax. A fost pusm, astfel, capat unuia dintre cele mai indelungate experimente stiintifice din lume, informeaza site-ul lemonde. fr. In cadrul acestui studiu, descris pe site-ul revistei Nature, cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin Irlanda) au filmat modul in care se formeaza picaturile de smoala - o pasta derivata din petrol, de doua milioane de ori mai vascoasa decat mierea - .

Cel mai indelungat experiment a luat sfarsit, in Irlanda: Cea mai lenta picatura din lume, cea de smoala, a cazut (VIDEO)

Cel mai indelungat experiment stiintific din lume a luat sfarsit, picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume cazand in Irlanda, dupa 69 de ani. Cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )