Libnet.ro
UNICEF

18:15

Franta: Macron o devanseaza pe Le Pen in primul tur al alegerilor prezidentiale!

B1 B1,
 Franta: Macron o devanseaza pe Le Pen in primul tur al alegerilor prezidentiale!

Emmanuel Macron este creditat pe primul loc in primul tur, cu 23% din intentiile de vot, urmat de Marine Le Pen 22%), Francois Fillon 20%) si Jean-Luc Melenchon 19%), potrivit unui. continuă pe B1

Macron, vazut favorit in sondajele alegerilor prezidentiale din Franta

Diferentele dintre primii patru clasati in sondaje s-au micsorat, fiind practic in marja de eroare. Candidatul centrist Emmanuel Macron este dat pe primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 23% din voturi in cel mai nou sondaj Ifop-Fiducial, citat de Reuters.

Alegeri prezidentiale Franta: Macron vazut favorit in sondaje, dar se anunta un absenteism mare

Saptamana de foc in Franta inaintea alegerilor prezidentiale din 23 aprilie: diferentele dintre primii patru clasati in sondaje s-au micsorat, fiind practic in marja de eroare. Candidatul centrist Emmanuel Macron este dat pe primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 23% din voturi in cel mai nou sondaj Ifop-Fiducial, citat de Reuters.

Macron conduce in fata candidatei Marine Le Pen, cu sase zile inainte de primul tur de alegeri

Cu sase zile inainte de primul tur de scrutin, fostul ministru al economiei, Emmanuel Macron, realizeaza cel mai bun scor intr-un nou sondaj, cu 24% din intentiile de vot. Cu aceste procente, el a depasit-o pe candidata Marine Le Pen, care a adunat 23% din intentiile de vot, potrivit RTL.

UPDATE Franta: Doi barbati radicalizati suspectati ca pregateau un atentat iminent au fost arestati

Doi barbati radicalizati, suspectati ca pregateau un atentat iminent, au fost arestati marti la Marsilia, in sudul Frantei, cu cinci zile inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale, au declarat pentru AFP surse apropiate anchetei.

Monte Carlo: Marius Copil, eliminat in primul tur al calificarilor

Marius Copil 114 ATP) a parasit Masters-ul de la Monte Carlo inca din runda inaugurala a calificarilor, jucatorul nostru fiind invins de Pierre-Hugues Herbert Franta - 80 ATP).

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )