Libnet.ro
UNICEF

01:05

Macron, vazut favorit in sondajele alegerilor prezidentiale din Franta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Macron, vazut favorit in sondajele alegerilor prezidentiale din Franta

Diferentele dintre primii patru clasati in sondaje s-au micsorat, fiind practic in marja de eroare. Candidatul centrist Emmanuel Macron este dat pe primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 23% din voturi in cel mai nou sondaj Ifop-Fiducial, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale Franta: Macron vazut favorit in sondaje, dar se anunta un absenteism mare

Saptamana de foc in Franta inaintea alegerilor prezidentiale din 23 aprilie: diferentele dintre primii patru clasati in sondaje s-au micsorat, fiind practic in marja de eroare. Candidatul centrist Emmanuel Macron este dat pe primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 23% din voturi in cel mai nou sondaj Ifop-Fiducial, citat de Reuters.

PE vrea sa o audieze pe Le Pen pentru ridicarea imunitatii inainte de turul II al prezidentialelor din Franta

Parlamentul European PE) intentioneaza sa o convoace pe eurodeputata Marine Le Pen, pentru a discuta despre ridicarea imunitatii sale, inainte de al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta, a anuntat sambata vicepresedinta Comisiei pentru Afaceri Legale a PE, Laura Ferrara, citata de Reuters.

Sondaj: Popularitatea lui Marine Le Pen - in scadere. Ar fi invinsa de Emmanuel Macron in turul doi al alegerilor din Franta

Emmanuel Macron, candidatul organizatiei civice in Miscare! En marche!, liberal-sociala), este creditat cu 23% din intentiile de vot, inaintea primului tur al scrutinului prezidential din Franta.

Desfasurare uriasa de forte la alegerile din Franta

Peste 50. 000 de politisti si jandarmi, sustinuti de militari din cadrul Operatiunii Sentinelle, vor fi mobilizati cu scopul de a asigura securitatea alegerilor prezidentiale franceze, anunta ministrul de Interne Matthias Fekl intr-un interviu pentru Le Journal du Dimanche JDD), relateaza AFP.

Dan Andronic promite noi dezvaluiri privind alegerile prezidentiale din 2009

ACTUALIZARE 18:11 Jurnalistul Dan Andronic a anuntat astazi ca se va prezenta in fata Parlamentului, daca va fi chemat, pentru ca va avea astfel ocazia sa prezinte date pe care nu le-a dezvaluit pana in acest moment cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. *Adrian Tutuianu: Este inutila audierea lui Andronic la comisia SRI din moment ce se face comisie de ancheta.

Tariceanu, despre dezvaluirile privind alegerile prezidentiale din 2009: Ni se confirma existenta unui sistem paralel de putere in Romania, exercitat de institutii care nu au legitimitate in acest sens (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a facut marti o scurta declaratie referitoare la ideea de crerea a unei comisii parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din.

Peste 1.600 de candidati inscrisi la alegerile prezidentiale din Iran

Un numar de 1. 636 de candidati, din care 137 femei, s-au inscris la alegerile prezidentiale din Iran, prevazute pentru 19 mai, au informat sambata mass-media iraniene, citate de AFP. in u.

Franta: Macron o devanseaza pe Le Pen in primul tur al alegerilor prezidentiale!

Emmanuel Macron este creditat pe primul loc in primul tur, cu 23% din intentiile de vot, urmat de Marine Le Pen 22%), Francois Fillon 20%) si Jean-Luc Melenchon 19%), potrivit unui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )