Libnet.ro
UNICEF

00:07

Franta: Ministrul Economiei si Finantelor, Bruno Le Maire, testat pozitiv cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Franta: Ministrul Economiei si Finantelor, Bruno Le Maire, testat pozitiv cu Covid-19

Ministrul francez al Economiei si Finantelor, Bruno Le Maire, a anuntat vineri seara ca a fost testat pozitiv cu Covid-19 si ca a intrat in izolare pentru sapte zile, precizand ca nu prezinta niciun simptom si ca isi exercita in continuare atributiile, relateaza Agerpres citand DPA si AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Bilant zilnic record in R. Moldova, Polonia si Indonezia 30 de parlamentari indieni, bolnavi de Covid-19

China, locul de pornire al pandemiei de coronavirus a raportat sambata doar 14 cazuri noi, dar al doilea val isi face simtita prezenta in multe tari, mai ales din Europa. in Franta a fost raportat un nou bilant zilnic record de peste 13. 000 de infectii, iar premierul britanic Boris Johnson a declarat, in conditiile inrautatirii situatiei, ca nu vrea o noua carantina la nivel national, dar probabil va fi nevoie de instituirea de noi restrictii. 07 Britanicii ar putea intra iar in carantina nationala14. 32 Franta: Ministrul Economiei si Finantelor, Bruno Le Maire, testat pozitiv cu Covid-19 14. 10 Germania: Cel mai mare bilant zilnic din ultimele 5 luni .

Presedintele Guatemalei, testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele Guatemalei, Alejandro Giammattei, a declarat vineri ca a fost testat pozitiv cu noul co.

Angajat al Judecatoriei Campeni, testat pozitiv cu coronavirus. Institutia a fost inchisa pentru dezinfectie

Judecatoria Campeni a fost inchisa vineri, 18 septembrie 2020. Un functionar a fost testat pozitiv cu coronavirus.

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI SI ENERGIEI: Exploatarea gazelor din Marea Neagra ramane o prioritate

Ministrul spune ca este nevoie de o alta majoritate in Parlament pentru modificarea Legii Offshore *Virgil Popescu: Cu certitudine pretul gazelor va fi mai mic in iarna lui 2020 decat in iarna lui 2019 *Romgaz si-a majorat productia cu 10%, mai spune ministrul Economiei si Energiei Exploatarea gazelor din Marea Neagra ramane o prioritate pentru Guvernul Romaniei, a declarat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, intr-o interventie telefonica la Digi24. Popescu a mai spus, printre altele, ca pretul gazelor in iarna lui 2020 va fi mai mic decat in iarna lui 2019, precum si ca Romgaz si-a majorat productia cu 10% in ultima perioada.

Ministrul Economiei: Nu as spune ca urmeaza o criza imensa, este o criza economica suprapusa peste criza sanitara

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, afirma ca in momentul de fata ne aflam intr-o criza economica suprapusa peste criza sanitara, dar ca nu se asteapta sa urmeze o criza imensa.

Ministrul Economiei, despre situatia Romaniei: Nu as spune ca urmeaza o criza imensa, este o criza economica suprapusa peste criza sanitara

Ministrul Economiei a declarat ca nu se asteapta sa urmeze o criza imensa in Romania, desi tara noastra traverseaza o criza economica. Virgil Popescu, despre criza economica din.

Ce se va intampla cu pretul gazelor la iarna. Anuntul facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu

Pretul gazelor din iarna acestui an va fi mai mic decat cel din 2019 atat pentru consumatorul casnic, cat si pentru consumatorul industrial, anunta ministrul Economiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )