Libnet.ro
UNICEF

20:46

Franta il propune pe Thierry Breton pentru postul de comisar pentru politici industriale al CE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta il propune pe Thierry Breton pentru postul de comisar pentru politici industriale al CE

Franta l-a propus pe directorul general al grupului de tehnologie Atos, Thierry Breton, drept candidat la postul de comisar pentru politici industriale al Comisiei Europene, a anuntat biroul presedintelui Emmanuel Macron, dupa ce prima propunere a tarii a fost respinsa de parlamentarii europeni, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Thierry Breton, CEO-ul grupului de tehnologie Atos, noua propunere a Frantei pentru postul de comisar european

Franta l-a propus pe directorul general al grupului de tehnologie Atos, Thierry Breton, drept candidat la postul de comisar pentru politici industriale al Comisiei Europene, a anuntat biroul presedintelui Emmanuel Macron, dupa ce prima propunere a tarii a fost respinsa de parlamentarii europeni, relateaza Reuters.

Franta propune un nou nume de comisar european, dupa respingerea primei variante Ce inseamna pentru Romania nominalizarea lui Thierry Breton

Franta l-a propus pe directorul executiv al companiei de tehnologie Thierry Breton drept candidat pentru postul de comisar pentru politica industriala, a anuntat presedintele Emmanuel Macron, la doua saptamani dupa ce parlamentarii europeni au respins prima varianta inaintata de Paris, Sylvie Goulard, transmite Reuters.

BE EU. Franta propune un nou comisar european

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a trimis la Bruxelles o noua propunere de comisar european, un barbat. Este vorba despre Thierry Breton, cel despre care spun sursele de la euronews ca ar fi un om de .

Chile: Presedintele propune masuri sociale pentru a pune capat protestelor

Presedintele Sebastian Pinera a anuntat marti un pachet de masuri sociale pentru a pune astfel capat protestelor care au cuprins Chile in ultimele cinci zile ca urmare a cresterii preturilor pentru transportul public, scrie Agerpress, citand AFP.

Gheorghe Hagi dezminte vreun contact cu FRF pentru postul de selectioner

Ca urmare a unor afirmatii aparute in spatiul public despre existenta unor discutii intre Gheorghe Hagi si conducerea FRF pentru preluarea postului de selectioner in viitorul apropiat, fostul mare international a intervenit cu precizari.

Gica Hagi: Nu am fost contactat de FRF pentru postul de selectioner

Gica Hagi a anuntat ca nu a fost contactat de oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal, pentru preluarea postului de selectioner, in locul lui Cosmin Contra.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )