Libnet.ro
UNICEF

16:15

Franta se revolta din cauza pandemiei: Ca idiotii?. Roxana Maracineanu, atacata virulent

Adevărul Adevărul,
Franta se revolta din cauza pandemiei: Ca idiotii?. Roxana Maracineanu, atacata virulent

Incepand de maine, Franta va relaxa si mai mult restrictiile, dupa ce, oricum, facuse pasi importanti in aceasta directie, inca de la 11 mai. Chiar si asa, strategia adoptata are multi critici. continuă pe Adevărul

Romance duse la munca in vie in Italia, cu avionul privat, din cauza pandemiei si a unor politisti ungari

Un viticultor italian din oraselul Termeno, in provincia Bolzano nord), celebra pentru vinul ei alb, Martin Foradori Hofstatter, a inchiriat un avion de mici dimensiuni pentru a aduce din Romania o echipa de femei care lucreaza pentru el de ani de zile, din cauza pandemiei covid-19, relateaza AFP.

Visul american, reinventat in Romania de un cuplu blocat in tara din cauza pandemiei

Lumea s-a oprit in loc pentru doi americani, surprinsi de pandemia de coronavirus in Romania. Acestia pornisera intr-o calatorie in jurul pamantului. Erau in Breaza in momentul in care au aflat ca zborurile sunt suspendate si trebuie sa isi amane calatoriile. Spun insa ca Romania le-a oferit ceea ce nu au gasit in tara tuturor posibilitatilor.

FOTO Roxana Maracineanu, ironizata intr-o caricatura pentru cum a gestionat revenirea sportului in Franta

Ministrul Sporturilor din Franta, Roxana Maracineanu, a fost ironizata intr-o caricatura publicata, luni, de LEquipe, pentru ca ia in considerare sa permita accesul suporterilor pe stadioane inaintea fotbalistilor.

Roxana Maracineanu il ironizeaza pe cel mai aspru contestatar al inchiderii Ligue 1, dar cere evenimente sportive cu public

Soarta sportului si a evenimentelor sportive din Franta sta in mana fostei sportive de origine romana, Roxana Maracineanu.

Noi decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 1270 de morti in Romania

Noi decese din cauza COVID-19 inregistrate in Romania. Bilantul ajunge la 1270 de morti.

MAE: Au fost repatriati 620 de romani bolocati in Franta, Olanda si Spania din cauza restrictiilor privind transportul aerian, impuse in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca in cursul zilei de duminica, 31 mai, a fost facilitata revenirea in tara a 620 de romani, care, din diferite motive nu si-au mai putut prelungi sederea.

MAE: Au fost repatriati 620 de romani blocati in Franta, Olanda si Spania din cauza restrictiilor privind transportul aerian, impuse in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca in cursul zilei de duminica, 31 mai, a fost facilitata revenirea in tara a 620 de romani, care, din diferite motive nu si-au mai putut prelungi sederea.

MAE: Au fost repatriati 470 de romania aflati in Spania, Belgia, Olanda si Irak. Ei nu au putut reveni in tara pana acum din cauza restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca, joi, 28 mai, au fost adusi din strainatate 470 de cetateni romani care au fost afectati de restrictiile privind transportul aerian impuse in contextul.

Politistul implicat in incidentul care a generat revolta din Minneapolis, arestat

Politistul Derek Chauvin din Minneapolis a fost arestat vineri in legatura cu moartea, in aceasta sa.

Cinci noi decese inregistrate din cauza Covid-19. Bilantul in Romania a ajuns la 1.253 de morti

Alte cinci decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anuntate, sambata, de autoritati. Bilantul a ajuns astfel la 1. 253 de morti. Doua dintre victime sunt din Bucuresti, iar celelalte trei din Iasi, Ilfov si Brasov. Toate victimele raportate aveau si alte patologii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )