Libnet.ro
UNICEF

18:45

FRANTA - ROMANIA LIVE la EURO 2019 U21. Nationala de tineret in fata unei calificari istorice

Antena3 Antena3,
FRANTA - ROMANIA LIVE la EURO 2019 U21. Nationala de tineret in fata unei calificari istorice

FRANTA - ROMANIA LIVE la EURO 2019 U21. Nationala U21 a Romaniei intalneste in aceasta seara echipa Frantei. Meciul va fi transmis de Televiziunea Romana, de la ora 22. continuă pe Antena3

Cine transmite la TV meciul Romania Franta de la Campionatul European U21

Reprezentativa nationala U21 a Romaniei joaca luni, 24 iunie 2019, impotriva echipei similare a Frantei, in ultimul meci din grupa C la Campionatul European U21. Meciul Romania Franta, care va fi televizat in direct de la ora 22:00, va decide echipa care va fi liderul grupei si in acelasi timp cine va fi adversarul .

Anglia Romania 2-4. Romania scrie istorie la Euro U21. Cele mai spectaculoase momente. VIDEO

Anglia Romania se joaca vineri, 21 iunie 2019, in Gurpa C la Euro 2019 U21. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune TVR 1, de la ora 19:30. Tricolorii pot lua o optiune serioasa de calificare in fazele superioare ale competitiei daca obtin un rezultat pozitiv in meciul cu englezii.

Nebunie la EURO 2019! ROMANIA a invins Anglia cu 4-2, dupa un meci de infarct

Romania a invins Anglia in a doua partida de la Campionatul European de tineret, la capatul unui meci in care a fost egalata rapid de doua ori. Selectionata Romaniei a reusit o victorie de senzatie in.

Digisport: Prima incredibila pentru Radoi, daca Romania castiga Euro U21. Cat vor castiga tricolorii pentru semifinale

Mirel Radoi este arhitectul din spatele rezultatelor fantastice ale Romaniei U21. Selectionerul ar avea promisa o prima speciala din partea lui Burleanu, daca tricolorii castiga Euro: pe langa banii aferenti performantei unice, tehnicianul va primi si un Lamborghini.

Mirel Radoi a decis unde va antrena dupa Euro 2019. Viitorul lui nu depinde de rezultatele nationalei de tineret

Nationala de tineret a Romaniei joaca azi, de la ora 19. 30, contra Angliei, la Campionatul European de tineret U 21.

FOTO LiveText Franta vs Romania 0-0 (Rep. II)

Dupa doua victorii entuziasmante cu Croatia si Anglia, nationala Under 21 a Romaniei trebuie sa faca si ultimul pas pentru a obtine calificarea in semifinalele Euro 2019 si pentru a primi biletele pentru JO de la Tokyo din 2020. Baietii lui Mirel Radoi dau piept cu Franta de la ora 22:00, intr-o partida in care au mai multe variante pentru a merge mai departe in competitie: victoria, remiza sau chiar o infrangere dar nu la mai mult de doua goluri diferenta. Confruntarea va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

CE Under 21: Bulgarul Georgi Kabakov va arbitra meciul Franta vs Romania

Bulgarul Georgi Kabakov va conduce la centru partida Franta Romania, care se va disputa luni, la Cesena, de la ora 22. 00, in ultima etapa a grupei C a Campionatului European under 21.

Romania, misiune infernala: Care sunt cele doua echipe pe care le pot intalni elevii lui Radoi in semifinalele Euro 2019

Romania U-21 e cu un pas in urmatoarea faza a Campionatului European, ceea ce, daca se va concretiza, va insemna o performanta uriasa: calificarea la Jocurile Olimpice din 2020, la Tokyo!.

DigiSport: Ce le-au strigat italienii pe strada jucatorilor Romaniei U21. Fotbalistii nostri au raspuns imediat

Romania Franta de la Euro 2019 este un meci important nu numai pentru tricolorii mici. O victorie a fotbalistilor pregatiti de Mirel Radoi ar reusi sa asigure calificarea in semifinale a nationalei de tineret a Italiei.

Asa am trait Romania - Anglia la Campionatul European de tineret. Final interzis cardiacilor!

Dupa 4-1 cu Croatia in primul meci la Campionatul European, pentru nationala Romaniei a urmat meciul adevarului contra Angliei, live text in aceasta pagina, vineri de la 19:30.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )