Libnet.ro
UNICEF

08:15

Franta - Uruguay 2-0, finala asigurata pentru cocosi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta - Uruguay 2-0, finala asigurata pentru cocosi

Franta a trecut de Uruguay gratie unui joc de viitoare campioana mondiala. O echipa solida, capabila sa treaca fara probleme peste cate o greseala personala a unui jucator, cu mai multi prim-solisti, cand Pogba sau Mbape sunt in pauza vocala, la rampa iese Griezmann foto). Nu da pe nimeni pe spate jocul Frantei, dar se dovedeste suficient de solid pentru a alimenta sperantele fanilor. in semifinale se poate absolut orice cu oricine, presiunea este atat de mare incat cei mari pot fi mici, iar cei mici, mari si orice ai face, o finala tot o prinzi mare sau mica). continuă pe Ziarul Bursa

Incident socant la meciul Franta-Uruguay de la Campionatul Mondial de Fotbal. Putini sunt cei care si-au dat seama (VIDEO)

Portarul nationalei Frantei, Hugo Lloris, a fost pe punctul de a inghiti o libelula, vineri, la meciul cu Uruguay, din sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Incidentul a avut loc in minutul 17 al partidei.

Pariati pe Franta - Uruguay

Doua foste campioane mondiale, Franta si Uruguay, deschid faza sferturilor la Cupa Mondiala din Rusia. Cocosii galici au prima sansa la pariuri. Vedeti aici cotele oferite de Fortuna.

FRANTA - URUGUAY LIVE la CM 2018. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

FRANTA - URUGUAY LIVE la CM 2018. Incisivul atac al Frantei va da piept cu cea mai buna defensiva a turneului, cea a Uruguayului, vineri, de la ora 17,00 ora Romaniei), la Nijnii.

FRANTA - URUGUAY LIVE STREAM. Cel mai bun atac infrunta cea mai buna aparare ONLINE VIDEO TVR

Incisivul atac al Frantei va da piept cu cea mai buna defensiva a turneului, cea a Uruguayului, vineri, de la ora 17,00 ora Romaniei), la Nijnii Novgorod stadionul Nijnii Novgorod, TVR 1, TVR HD), in primul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )