Libnet.ro
UNICEF

13:30

FRANTA - URUGUAY LIVE la CM 2018. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

Antena3 Antena3,
FRANTA - URUGUAY LIVE la CM 2018. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

FRANTA - URUGUAY LIVE la CM 2018. Incisivul atac al Frantei va da piept cu cea mai buna defensiva a turneului, cea a Uruguayului, vineri, de la ora 17,00 ora Romaniei), la Nijnii. continuă pe Antena3

ALEXANDRA DULGHERU - VENUS WILLIAMS LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

ALEXANDRA DULGHERU - VENUS WILLIAMS LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. ALEXANDRA DULGHERU joaca azi la WIMBLEDON in partida cu VENUS WILLIAMS, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT.

SORANA CiRSTEA - EVGHENIA RODINA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SORANA CiRSTEA - EVGHENIA RODINA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SORANA CiRSTEA joaca azi la WIMBLEDON in partida cu EVGHENIA RODINA, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT.

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. MIHAELA BUZARNESCU joaca azi la WIMBLEDON in partida cu KATIE SWAN, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER, d.

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP debuteaza azi la WIMBLEDON in partida cu nipona Kurumi NARA, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER,.

FRANTA - URUGUAY LIVE STREAM. Cel mai bun atac infrunta cea mai buna aparare ONLINE VIDEO TVR

Incisivul atac al Frantei va da piept cu cea mai buna defensiva a turneului, cea a Uruguayului, vineri, de la ora 17,00 ora Romaniei), la Nijnii Novgorod stadionul Nijnii Novgorod, TVR 1, TVR HD), in primul.

BUZARNESCU - PLISKOVA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

BUZARNESCU - PLISKOVA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Mihaela Buzarnesculocul 28 WTA) e gata sa faca meciul vietii impotrivaKarolinei Pliskova. Dupa ce a trecut deAryna.

Incident socant la meciul Franta-Uruguay de la Campionatul Mondial de Fotbal. Putini sunt cei care si-au dat seama (VIDEO)

Portarul nationalei Frantei, Hugo Lloris, a fost pe punctul de a inghiti o libelula, vineri, la meciul cu Uruguay, din sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Incidentul a avut loc in minutul 17 al partidei.

Franta - Uruguay 2-0, finala asigurata pentru cocosi

Franta a trecut de Uruguay gratie unui joc de viitoare campioana mondiala. O echipa solida, capabila sa treaca fara probleme peste cate o greseala personala a unui jucator, cu mai multi prim-solisti, cand Pogba sau Mbape sunt in pauza vocala, la rampa iese Griezmann foto). Nu da pe nimeni pe spate jocul Frantei, dar se dovedeste suficient de solid pentru a alimenta sperantele fanilor. in semifinale se poate absolut orice cu oricine, presiunea este atat de mare incat cei mari pot fi mici, iar cei mici, mari si orice ai face, o finala tot o prinzi mare sau mica).

Pariati pe Franta - Uruguay

Doua foste campioane mondiale, Franta si Uruguay, deschid faza sferturilor la Cupa Mondiala din Rusia. Cocosii galici au prima sansa la pariuri. Vedeti aici cotele oferite de Fortuna.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )