Libnet.ro
UNICEF

21:15

Wizz Air - una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wizz Air - una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cel mai mare transportor low-cost din Europa Centrala si de Est detine una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume, conform celor mai recente cifre ale furnizorului de informatii aeriene elvetiene CH-AVIATION. continuă pe Ziarul Bursa

Alexandru Cumpanasu: Cazul Caracal e una dintre cele mai mari tragedii din Romania. Nu vorbim doar de Alexandra, ci de fiecare copil al acestei tari

Alexandru Cumpanasu a declarat la Antena 3 ca ceea ce s-a intamplat la Caracal este una dintre cele mai mari tragedii care s-au intamplat vreodata in Romania, in ceea ce priveste interventia.

Stirile ProTV: Una dintre cele mai frumoase plaje din lume, distrusa din cauza pozelor pentru Instagram

Unul dintre cele mai cautate locuri din lume pentru amatorii de celebritate pe retelele de socializare aproape ca a fost distrus de turisti.

Alexandru Cumpanasu, revoltat dupa declaratiile procurorului-sef al DIICOT: Este una dintre cele mai grave abateri pe care le putea face

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a afirmat marti ca nu poate fi exclusa varianta ca Luiza Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, sa fie in viata, avand in vedere ca rezultatele te.

VIDEO Cum este distrusa una dintre cele mai frumoase cetati dacice din Romania. Dezastrul din situl UNESCO

Cetatea Costesti a ramas un loc al nimanui, de unde multi turisti pleaca dezamagiti, desi este monument UNESCO, iar autoritatile s-au laudat ca vor avea grija de ea.

Experienta: la Oslo am descoperit relatia ciudata a norvegienilor cu alcoolul

Oslo este capitala Norvegiei, una dintre cele mai fericite tari din lume si gazda celui mai sustenabil bar din lume, Himkok. Norvegienii au insa o relatie neobisnuita cu bauturile.

Cum arata de fapt Ambrozia, cea mai nociva buruiana care apare in august si septembrie. E confundata cu pelinul

Ambrozia, iarba de paragina pe care oamenii o confunda cu pelinul, este cea mai alergenica planta din Romania. Tot mai multi oameni fac alergii grave. Una dintre cele mai raspandite specii de buruieni care aparitine genului Ambrosia este specia Ambrosia astemisiifolia, cunoscuta in popor si sub denumirea de iarba de paragina sau iarba parloagelor, floarea .

Care sunt cele mai vizitate capitale din lume in 2019. Ce loc ocupa Bucuresti

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a studiat cautarile de hoteluri din 143 de orase-capitala din intreaga lume pentru a afla care sunt cele care atrag cei mai multi turisti si unde sunt cele mai mari si cele mai mici preturi pentru cazare.

Are 16 ani si poarta masura 57 la pantofi: povestea tanarului care detine recordul pentru cele mai mari picioare din lume

Are 16 ani si 57 numarul la pantofi. Adolescentul german a primit titlul de omul cu cele mai mari picioare din toata lumea.

Cele mai ciudate mituri despre caini. Al treilea o sa va surprinda

Poti sa le spui legende, mituri sau povesti de baba veche, insa nu le numi adevaruri, pentru ca nu sunt. Astazi demontam cele mai populare mituri despre caini.

Cele mai bune bancuri cu pescari. Ce zice o blonda cand este prinsa la pescuit fara permis

Glumele despre pescari starnesc mereu hohote de ras, iar pe seama acestora circula multe bancuri pe internet. Iata o selectie cu cele mai bune glume care ii au in prim plan pescarii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )