Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fratele lui Emi Pian, anunt neasteptat pentru rude si apropiati! A surprins pe toata lumea

Antena3 Antena3,
Fratele lui Emi Pian, anunt neasteptat pentru rude si apropiati! A surprins pe toata lumea

Fratele lui Emi Pian, interlopul ucis zilele trecute de un individ dintr-o grupare rivala, a transmis un mesaj, joi, prin care ii roaga pe apropiati sa vina la priveghi in grupuri mici, data fiind situatia cu pandemia de coronavirus. continuă pe Antena3

Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Multi se tem de ea

Pentru cei mai putin familiarizati cu membrii familiei Duduianu, Izabela Madalina este fiica cea mare a regretatului Emi Pian, pe numele sau real, Florin Mototolea. Multi o cunosc pe fiica lui Pian si sub numele de Izabela Madalina Astroloaga. Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian Surse apropiate .

Ultimul mare scandal in care a fost implicat Clanul Duduienilor, al carui lider Emi Pian a fost ucis recent

Clanul condus de Emi Pian era recunoscut pentru scandalurile violente din Capitala. Duduienii dadeau bani cu camata, se ocupau cu santajul, traficul de droguri sau proxenetismul. Ultima data, au fost in atentia politiei in urma cu doua saptamani.

Scandal monstru in curtea lui Emi Pian. Ce s-a intamplat cand a ajuns sicriul

Scandal monstru in curtea lui Emi Pian, imediat cum trupul neinsufletit a fost adus acasa. Sute de persoane au dat efectiv navala in curtea interlopului, dornici sa-l vada pentru ultima oara. Familia indurerata s-a suparat si i-a dat pe toti afara. Scandal monstru in curtea lui Emi Pian cu sutele de curiosi veniti sa-l vada .

Florin Salam, in casa lui Emi Pian. Ce s-a intamplat chiar azi noapte

Florin Salam a fost azi-noapte in casa lui Emi Pian si a cantat pentru rudele indoliate, desi este in proces cu Duduienii. Acestia l-ar fi extorcat pe el si pe Nicolae Guta de suma de 100000 de euro. Florin Salam, acasa la Emi Pian. Ce s-a intamplat marti noapte in locuinta interlopului Manelistul Florin Salam .

Ce a aparut la intrarea in palatul lui Emi Pian. Toti trecatorii s-au uitat lung

Drama in in familia Duduienilor, dupa ce liderul gruparii, Emi Pian a decedat in noaptea de luni spre marti, dupa o incaierare generata de o partida de barbut. in fata casei interlopului multa lume, multe flori si mesaje de adio. Lume multa la priveghiul lui Emi Pian Palatul in care locuise Emi Pian a devenit .

EXCLUSIV VIDEO Ce mesaj a aparut pe gardul casei lui Emi Pian. Ce se intampla acum la palatul de langa Penitenciarul Rahova

Clanul Duduianu trece prin momente grele dupa ce un membru important a decedat tragic. Emi Pian, fiul lui Nicolae Duduianu, a fost injunghiat in timpul unui joc de barbut, in noaptea de luni spre marti. Astfel, la casa lui Emi Pian sunt asteptati multi oameni din lumea interlopa pentru a prezenta condoleante si pentru a .

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

Amenda pentru Florin Salam. Ce a anuntat Marcel Vela, dupa priveghiul lui Emi Pian

Evenimentele ce s-au succedat de la momentul decesului fostului lider de clan Emi Pian, au generat tensiuni, atat in randul interlopilor, dar si in randul fortelor de ordine. Lucrurile par a exploda, avand in vedere ca totul este ca un butoi cu pulbere. Florin Salam de la priveghi la plata unei amenzi Ieri, si pana .

S-a intamplat azi-noapte, la priveghiul lui Emi Pian! Gestul care i-a uluit pe toti cei prezenti

Ieri a fost o zi grea pentru familia, apropiatii si prietenii lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. A fost prima zi de priveghi, iar curtea casei din Rahova a fost plina de lume. A fost o zi grea si pentru politie, avand in vedere escaladarea tensiunilor, dupa evenimentele dramatice ce au dus la decesul lui .

Ce gaj cerea Emi Pian pentru imprumuturi. Interlopul nu le mai dadea inapoi

Florian Mototolea, liderul clanului Duduienilor, zis Emi Pian era cunoscut drept camatarul cu 6 clase. Acesta controla sectorul 6, alaturi de tatal sau si facea bani frumosi din imprumuturi. Interlopul nu le mai dadea banii inapoi. Ce gaj cerea camatarul pentru imprumuturi Interlopul facea din camatarie o adevarata avere. Acesta nu avea carte si nici .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )