Libnet.ro
UNICEF

11:45

Fratele si tatal unui primar din Vaslui au un magazin ce le merge de minune. Doi adolescenti insa au venit pusi pe scandal, iar atunci cei doi au vrut sa le aplice o corectie. Incidentul a luat o intorsatura cu totul neasteptata!

Antena3 Antena3,
Fratele si tatal unui primar din Vaslui au un magazin ce le merge de minune. Doi adolescenti insa au venit pusi pe scandal, iar atunci cei doi au vrut sa le aplice o corectie. Incidentul a luat o intorsatura cu totul neasteptata!

Tatal si fratele primarului comunei Botesti au ajuns la spital, duminica seara, dupa ce au primit o bataie sora cu moartea de la doi pustani din comuna. Totul a pornit dupa ce agresorii au venit la magazinul pe. continuă pe Antena3

Fiul unui afacerist din Gorj s-a aruncat in cap intr-o piscina goala. Barbatul este in coma

Fiul unui afacerist din judetul Gorj se afla in stare extrem de grava, dupa ce s-a aruncat in cap intr-o piscina aproape goala. Bogdan participase la o nunta, iar spre final invitatii s-au aruncat.

Mihai este politist intr-o comuna din Vaslui. Dar omul legii ascunde un secret de-a dreptul rusinos. Nu se poate abtine. Chiar si sotia l-a parasit

Mihai este politist in comuna Ciocani, din judetul Vaslui. Doar ca omul legii ascunde un viciu, care ii creaza doar probleme. Dar nu se poate abtine. Mai precis, barbatul este dependent de jocurile de noroc.

Alerta la un spital din Vaslui! Bebelusi depistati cu o infectie necunoscuta

Alerta la Spitalul de Urgenta Vaslui. Doi bebelusi nascuti prematur au fost depistati cu o infectie virala, deocamdata necunoscuta. Ambii fac parte din cate o pereche de gemeni. Autoritatile.

Un tanar de 32 de ani, din Vaslui, a fost gasit injunghiat in fata casei

Un barbat in varsta de 32 de ani din localitatea Barzesti, comuna Stefan cel Mare, a fost gasit injunghiat in fata locuintei sale, echipajul medical solicitat sa intervina neputand face nimic pentru.

Un copil a cazut de la etajul trei al unui bloc din Bistrita. Parintii se aflau in casa

Un copil in varsta de cinci ani din municipiul Bistrita a supravietuit, luni dupa-masa, unei caderi de la etajul al treilea al blocului in care locuia, fara sa sufere leziuni care sa ii puna viata in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )