Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mihai este politist intr-o comuna din Vaslui. Dar omul legii ascunde un secret de-a dreptul rusinos. Nu se poate abtine. Chiar si sotia l-a parasit

Antena3 Antena3,
Mihai este politist intr-o comuna din Vaslui. Dar omul legii ascunde un secret de-a dreptul rusinos. Nu se poate abtine. Chiar si sotia l-a parasit

Mihai este politist in comuna Ciocani, din judetul Vaslui. Doar ca omul legii ascunde un viciu, care ii creaza doar probleme. Dar nu se poate abtine. Mai precis, barbatul este dependent de jocurile de noroc. continuă pe Antena3

Fratele si tatal unui primar din Vaslui au un magazin ce le merge de minune. Doi adolescenti insa au venit pusi pe scandal, iar atunci cei doi au vrut sa le aplice o corectie. Incidentul a luat o intorsatura cu totul neasteptata!

Tatal si fratele primarului comunei Botesti au ajuns la spital, duminica seara, dupa ce au primit o bataie sora cu moartea de la doi pustani din comuna. Totul a pornit dupa ce agresorii au venit la magazinul pe.

Un tanar de 32 de ani, din Vaslui, a fost gasit injunghiat in fata casei

Un barbat in varsta de 32 de ani din localitatea Barzesti, comuna Stefan cel Mare, a fost gasit injunghiat in fata locuintei sale, echipajul medical solicitat sa intervina neputand face nimic pentru.

Alerta la un spital din Vaslui! Bebelusi depistati cu o infectie necunoscuta

Alerta la Spitalul de Urgenta Vaslui. Doi bebelusi nascuti prematur au fost depistati cu o infectie virala, deocamdata necunoscuta. Ambii fac parte din cate o pereche de gemeni. Autoritatile.

VIDEO Dancila, elevilor dintr-o comuna din Hunedoara: Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi care sa ajunga la facultate

Viorica Dancila le-a spus elevilor scolii din comuna Santamaria Orlea, judetul Hunedoara, unde a participat luni la ceremonia de deschidere a anului scolar, ca vrea sa ajunga la facultate si sa faca performanta cat mai multi dintre ei. Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate, a afirmat Dancila.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Cum ajung nativii din zodia Balanta la fericire

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre cum gaseste pasiunea si fericirea nativul din Balanta. Balanta inainte de toate are nevoie de iubire. O viata fara dragoste.

Cine era Mihai Tibu, omul de afaceri din Iasi gasit spanzurat. Ce a scris in mesajul de adio

Un om de afaceri din Iasi a fost gasit spanzurat, marti dimineata, in curtea casei sale. Descoprerirea macabra a fost facuta de o vecina, care a sunat imediat la numarul de urgenta 112 si a alertat autoritatile. Mihai Tibu a lasat familiei un bilet de adio in care a cerut iertare pentru gestul sau. Omul .

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva... (FOTO)

Andreea Marin se poate lauda cu o silueta de invidiat la cei 44 de ani ai sai. Vedeta a dezvaluit ca unul dintre secretele sale este dieta raw vegana pe care o tine uneori. Asta pentru ca nu poate renunta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )