Libnet.ro
UNICEF

18:46

Fratii Micula, obligati sa plateasca daune morale de 5.000 de euro in procesul cu Romatsa

Adevărul Adevărul,
Fratii Micula, obligati sa plateasca daune morale de 5.000 de euro in procesul cu Romatsa

Romatsa a obtinut la un tribunal din Belgia o decizie favorabila la contestatia depusa impotriva executarii silite de catre fratii Micula a veniturilor pe care regia le incaseaza de la Eurocontrol. continuă pe Adevărul

Justitia belgiana opreste executarea silita a ROMATSA de catre fratii Micula. Acestia executa statul roman dupa ce au castigat un proces la Washington

ROMATSA a obtinut la un tribunal din Belgia o decizie favorabila la contestatia depusa impotriva executarii silite de catre fratii Micula a veniturilor pe care regia le incaseaza de la EUROCONTROL, urmand ca sechestrul sa fie ridicat in cel mai scurt timp.

Iuliana Marciuc a castigat un proces cu patronii Kanal D: ce daune morale va primirealizatoarea TVR

Realizatoarea TVR Iuliana Marciuc 48 de ani) a castigat un proces cu Dogan Media, compania care detine postul Kanal D si site-ul tabloid WowBiz. ro, aceasta urmand sa primeasca daune morale.

ROMATSA evita falimentul, dupa ce statul roman a castigat un proces cu fratii Micula

Statul roman a castigat in prima instanta un proces intentat de fratii Ioan si Viorel Micula, astfel ca poprirea pusa pe conturile ROMATSA, companie care administreaza serviciile de trafic aerian, a fost ridicata,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )