Libnet.ro
UNICEF

19:00

FRAUDA in educatie. Asociatia Arhimede, acuzata de EVAZIUNE de peste 3 milioane de euro. Cine sunt oficialii implicati

România Liberă România Liberă,
FRAUDA in educatie. Asociatia Arhimede, acuzata de EVAZIUNE de peste 3 milioane de euro. Cine sunt oficialii implicati

Politia efectueaza perchezitii marti dimineata la Liceul Nichita Stanescu din Bucuresti, intr-un dosar in care este vizata Asociatia Arhimede, banuita de fapte de evaziune fiscala de 3,1 milioane de euro. continuă pe România Liberă

FRAUDA in educatie. Asociatia Arhimede ar fi facut EVAZIUNE de peste 3 milioane de euro. Cine sunt oficialii implicati

Politia efectueaza perchezitii marti dimineata la Liceul Nichita Stanescu din Bucuresti, intr-un dosar in care este vizata Asociatia Arhimede, banuita de fapte de evaziune fiscala de 3,1 milioane de euro.

Perchezitii la Scoala Take Ionescu. Verificarile procurorilor DNA, in dosarul in care Asociatia Arhimede este acuzata de evaziune fiscala

Procurorii DNA, perchezitii la Scoala Generala Take Ionescu din Ramnicu Valcea, in dosarul in care este vizata Asociatia Arhimede. Potrivit procurorilor, asociatia care a organizat concursuri scolare in unitati de invatamant din mai multe judete, printre care si Valcea, a prejudiciat statul cu peste trei milioane de euro.

Perchezitii la licee si scoli din Capitala si 7 judete: Este vizata Asociatia Arhimede, organizatoare de concursuri scolare, acuzata de evaziune fiscala de 3,14 milioane de euro (VIDEO)

30 Perchezitii in aceasta dimineata la Liceul Nichita Stanescu din Bucuresti. Vizata esar fi Asociatia Arhimede, care organiza concursuri scolare in mai multe licee din Capitala si din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )