Libnet.ro
UNICEF

23:30

Perchezitii la licee si scoli din Capitala si 7 judete: Este vizata Asociatia Arhimede, organizatoare de concursuri scolare, acuzata de evaziune fiscala de 3,14 milioane de euro (VIDEO)

B1 B1,
Perchezitii la licee si scoli din Capitala si 7 judete: Este vizata Asociatia Arhimede, organizatoare de concursuri scolare, acuzata de evaziune fiscala de 3,14 milioane de euro (VIDEO)

30 Perchezitii in aceasta dimineata la Liceul Nichita Stanescu din Bucuresti. Vizata esar fi Asociatia Arhimede, care organiza concursuri scolare in mai multe licee din Capitala si din. continuă pe B1

Perchezitii la liceul Nichita Stanescu si alte 32 de scoli din Capitala (VIDEO)

Politistii efectueaza marti perchezitii la liceul Nichita Stanescu din Bucuresti, 48 de persoane fiind vizate, informeaza B1 TV. Prejudiciu in acest caz este estimat la 3,14 milioane de euro. Persoanele vizate.

Un barbat din Capitala a stat agatat de pervazul geamului mai bine de 6 ore si a amenintat ca se arunca, de la etajul 7 - VIDEO

Un barbat din Capitala a stat agatat de pervazul geamului mai bine de 6 ore si a amenintat ca se arunca, de la etajul 7. Vecinii spun ca barbatul este suparat pentru ca sotia lui este grav bolnava. Echipa.

Doi oameni au fost ELECTROCUTATI si traficul paralizat, in urma furtunii de aseara din Capitala

Ploaia torentiala de aseara, insotita de grindina si vant puternic, a facut doua victime si a paralizat traficul din Capitala. Doi tineri s-au electrocutat dupa ce au calcat pe cabluri.

S-a surpat Podul Izvor din Capitala. Din fericire nu a avut loc niciun accident (VIDEO)

Podul Izvor din Capitala s-a surpat marti dupa-amiaza in zona Palatului Parlamentului. Nu se cunoaste motivul oficial pentru care s-a produs aceasta ruptura, ar putea fi vorba despre o umiditatea mult prea.

Un barbat a fost injunghiat intr-o statie de metrou din Capitala

Un barbat de 50 de ani a fost transportat, azi dimineata, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, dupa ce a fost injunghiat la statia de metrou Eroii Revolutiei, anunta Mediafax, care citeaza surse ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

Peste 10.000 de lumanari vor fi aprinse, sambata seara, in Parcul Carol din Capitala

Peste 10. 000 de lumanari vor fi aprinse de cercetasi de toate varstele, sambata, de la ora 20. 30, in Parcul Carol din Capitala, in cadrul Festivalului Luminii, eveniment care se va desfasura pe toata durata.

UPDATE Evaziune de 3,14 mil. euro si spalare de bani cu concursuri scolare. Peste 200 de politisti fac perchezitii in Capitala si sapte judete. Ar fi vizata asociatia care organiza Concursul Arhimede, si care ar fi incasat taxe de participare fara sa pla

210 politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza marti dimineata. 80 de perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Arges, Ilfov, Constanta, Giurgiu, Maramures, Sibiu si Buzau, intr-un dosar penal avand ca obiect savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani, delapidare si conflict de interese, informeaza Politia Romana. UPDATE Ar fi vizata Asociatia Arhimede, care organiza concursul Arhimede in mai multe licee din Capitala cu ajutorul a peste 40 de profesori din diferite judete si ar fi incasat de la fiecare elev participant 25 de lei, fara a elibera chitante sau a plati taxe.

FOTO. ASUR reclama transformarea unei scoli din Onesti in capela

Asociatia Secular Umanista din Romania ASUR) a atras atentia asupra faptului ca la Scoala cu clasele I-VIII Ghita Mocanu din Onesti, directoarea scolii, Otilia Anuca Bargaoanu, care este si profesoara de religie, a transformat unitatea de invatamant in capela.

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara si din Capitala

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara dar si din Capitala, informeaza B1 TV. Doar in sectoarele 1 si 5 s-a ajuns la o intelegere, in rest situatia este tens.

Noaptea Muzeelor 2015. Ce muzee din Capitala s-au retras din circuit

La editia din acest an a evenimentului Noaptea Muzeelor s-au retras din circuit Observatorul Parcului Natural Vacaresti si Centrul National al Dansului. Totusi, zeci de muzee vor putea fi vizitate gratuit, sambata.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )