Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce fraude faci fara sa vrei atunci cand cumperi o masina second hand

B1 B1,
Ce fraude faci fara sa vrei atunci cand cumperi o masina second hand

Cumpararea unui automobil second hand presupune, in primul rand, un pret de achizitie mai mic fata de pretul de nou. insa, in acelasi timp, exista doua riscuri majore atunci cand achizitionezi. continuă pe B1

Avarii vs. kilometri la o masina second hand. Ce fraude faci fara sa vrei cnd nu stii ce masina cumperi

Cumpararea unui automobil rulat presupune mai intai de toate un pret de achizitie mai mic fata de pretul de nou, dar, in acelasi timp, exista doua riscuri majore: interventiile asupra kilometrajului si avariile semnificative suferite de acea masina pana in momentul vanzarii/cumpararii. in plus, vrei-nu-vrei, esti implicat in frauda in secunda in care faci RCA si CASCO pentru o masina masluita, iar doar pentru segmentul RCA fraudele anuale generate de astfel de situatii se situeaza la circa un milion de Euro, potrivit estimarilor lui Razvan Pavel, managing partner autoDNA in Romania, care a lucrat 12 ani in pozitii de top management la companii de asigurare precum Allianz si Groupama.

5 greseli pe care le faci atunci cand urmezi o cura de slabire

Sezonul estival bate la usa, astfel ca multi devin din ce in ce mai preocupati de silueta pe care o vom afisa la plaja in aceasta vara, ajungand sa tina diete drastice. Razvan Stratulat, antrenor la Bodyshape Transformation Center, ne dezvaluie 5 greseli pe care multi le fac atunci cand aleg sa faca restrictii alimentare severe.

Adevaratul motiv pentru care plangem atunci cand taiem ceapa

Stim cu totii ce se intampla cand taiem ceapa - ochii incep sa lacrimeze, plangem de-a dreptul! Dar de ce? Atata timp cat ceapa nu este decojita, nu parem sa avem nicio problema. De indata ce indepartam cojile,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )