Libnet.ro
UNICEF

06:00

FRESH! Antonia lanseaza Nu stau in Hawaii, primul single in limba romana!

Devorator Monden Devorator Monden,
FRESH! Antonia lanseaza Nu stau in Hawaii, primul single in limba romana!

Antonia a oferit pe pagina ei de facebook o noua piesa fanilor ei. E in limba romana, se numeste Nu stau in Hawaii, si este produsa de The Farmers. Dupa succesul pe care hitul Marabou l-a avut si inca il are in Romania puteam crede ca aceasta piesa va deveni hitul ei de vara, insa . continuă pe Devorator Monden

FRESH! Brighi lanseaza un nou single de dragoste Love me ft. DORIAN

Dupa ce ne-a cucerit cu Ce te faci?, ca mai apoi sa ne surprinda cu Prada de razboi, o piesa pe care o interpreteaza impreuna cu Speak si Cabron, Brighi lanseaza un nou single de dragoste Love me. Pentru noul single Brighi a facut echipa cu Dorian, una dintre noile achizitii valoroase ale HaHaHa .

FRESH! Vunk lanseaza un nou single, Asa, si?! (lyrics video)

Intr-o perioada in care mai toata lumea spune ca are o problema sociala, economica sau personala, trupa VUNK lanseaza un cantec despre puterea de a spune Asa, si?! la orice ti se intampla. Eu, intre doua strazi, intr-o plimbare, acum vreo zece zile, am gasit o solutie la toate ghinioanele sau momentele neplacute pe .

EXCLUSIV: Chris K No Antidote lanseaza in premiera primul lor single Crazy (feat. Mr. Sax) |AUDIO

Chris K No Antidote lanseaza in premiera primul lor single, Crazy, impreuna cu MR. SAX saxofonistul lui Alex Mica), cu un sound fresh si foarte diferit pentru inceputul acestei veri. Piesa este semnata de Thrace Music, casa de discuri a lui Chris Thrace. Melodia a fost cantata aseara in premiera la Zilele Craiovei 2013, unde .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )