Libnet.ro
UNICEF

22:45

FRESH! Backstreet Boys lanseaza piesa In A World Like This

Devorator Monden Devorator Monden,
FRESH! Backstreet Boys lanseaza piesa In A World Like This

Membrii trupei Backstreet Boys revin in atentia fanilor cu o noua piesa. Aceasta se numeste In A World Like This, la fel ca si albumul pe care il vor lansa pe 30 iulie. Odata cu lansarea piesei, celebrul boy band a lansat si fotografia de prezentare a albumului a fost realizata de Tyler Shields. Pentru . continuă pe Devorator Monden

FRESH! Bibanu MixXL Delia lanseaza piesa La fel

Bibanu MixXL lanseaza un nou single impreuna cu Delia. La fel este a doua colaborare a celor doi artisti dupa succesul inregistrat cu piesa Gone lansata impreuna cu Puya si Scandalos Music anul trecut. Piesa La fel este o productie DopeFilm Records, unul dintre label-urile independente de pe piata muzicala din Romania. Instrumentalul este o .

HOT! Eminem REVINE si lanseaza piesa Symphony In H (teaser)

Eminem, ca de fiecare data ne surprinde placut! Rapper-ul revine pe scena muzicala si lanseaza piesa Symphony In H. Cum era de asteptat, track-ul este compus in stilul obisnuit al lui Shady, care nu renunta sa bata apropouri la vedetele din Show-Biz. Fiind unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din hip-hop, EM, doreste sa lanseze .

Dj Robert Georgescu si Da Fleiva lanseaza un nou single This is my life

Dj Robert Georgescu si Da Fleiva alaturi de Live Artist lanseaza un nou single This is my life, ce are marii sanse sa devina unul dintre hiturile verii 2013. Piesa este compusa de Robert Georgescu si Filipescu Flavius Da Fleiva) si poate fi considerata un potential hit al verii. This is my life asa cum .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )