Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fresh! Beyonce, mamica pentru a doua oara!

ADPM ADPM,
Fresh! Beyonce, mamica pentru a doua oara!

S-ar parea ca zvonurile conform carora Beyonce ar fi insarcinata cu cel de-al doilea copil sunt cat se poate de adevarate! Surse apropiate artistei au confirmat informatia pentru E!. Mai mult decat atat, Russel Simmons a felicitat-o pe sotia lui Jay Z pentru ca va deveni din nou mama, prin intermediul unui post pe Twitter! Continue reading . continuă pe ADPM

Actiunile Google au depasit pentru prima oara nivelul de 900 de dolari pe unitate

Actiunile Google au depasit, miercuri, pentru prima oara nivelul de 900 de dolari pe unitate, inaintea unei conferinte anuale organizata de companie la San Francisco, la care vor fi prezentate noutati legate.

Cotatia actiunilor Google trece pentru prima oara in istorie de pragul de 900 de dolari pe Wall Street

Cotatia actiunilor Google a trecut pentru prima oara in istoria sa de pragul de 900 de dolari pe Wall Street, scrie AFP. In jurul orei 14,15 GMT, actiunile gigantului internet cresteau cu 2,32% pe bursa electronica Nasdaq din New York pana la 907,52 dolari.

Actiunile Google au depasit pentru prima oara nivelul de 900 de dolari pe unitate.

Actiunile Google au depasit miercuri pentru prima oara nivelul de 900 de dolari pe unitate, inaintea unei conferinte anuale organizata de companie la San Francisco, la care vor fi prezentate noutati legate de Android, Chrome, Google Glass si posibil aparate noi, precum smartphone-uri si tablete, potrivit Mediafax. Titlurile Google sunt in urcare cu 2,5%, la 909,38 dolari pe unitate, relateaza Bloomberg. Potrivit Wall Street Journal, Google ar urma sa lanseze si un serviciu online pentru .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )