Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fresh! Busta Rhymes colaboreaza cu Q-Tip, Kanye West si Lil Wayne pentru un nou single Thank You!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Busta Rhymes colaboreaza cu Q-Tip, Kanye West si Lil Wayne pentru un nou single Thank You!

Rapperul american continua promovarea viitorului sau material discografic, intitulat E. 2 Extinction Level Event 2), lansand un nou single oficial al acestuia, Thank You. Trackul reprezinta o colaborare cu Q-Tip, Kanye West si Lil Wayne. Piesa contine un sample din I Want To Thank You a Aliciei Myers. Busta Rhymes si Q-Tip se remarca prin interpretarea . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Alina Eremia colaboreaza cu Vescan pentru piesa In dreapta ta!

MusicExpertCompany si MediaPro Music lanseaza o noua colaborare inedita, dupa Grasu XXL Ami Deja Vu Vescan si Alina Eremia In dreapta ta. Piesa a fost produsa de Mahia Beldo, in studioul Scandalos Music. Propunerea de a lucra la acest single m-a bucurat de la inceput. Piesa mi-a placut inca de la .

Rapperul Kanye West a pledat nevinovat la acuzatiile de agresiune impotriva unui paparazzo

Rapperul Kanye West a sustinut in fata instantei ca nu este vinovat in noul proces de agresiune impotriva unui paparazzo, pledoaria acestuia fiind sustinuta de avocata sa, Blair Berk. Cantaretul a fost retin.

Kanye West a pledat nevinovat la acuzatia de agresiune

Rapperul Kanye West a pledat nevinovat la acuzatia de agresiune formulata impotriva sa de Procuratura americana, dupa o altercatie pe care muzicianul american a avut-o cu un fotograf pe Aeroportul International din Los Angeles.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )