Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fresh! Daniel Robu lanseaza o noua piesa Pick Up The Phone

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Daniel Robu lanseaza o noua piesa Pick Up The Phone

Odata cu sosirea toamnei, artistul Daniel Robu revine cu o piesa noua de dragoste, in stilu-i foarte personal, si ne indeamna la cateva momente de melancolie si introspectie. Frumoasa piesa se numeste Pick Up The Phone, suna chiar foarte bine, despre care Daniel spune: Nevoia de a avea persoana iubita alaturi si distanta dintre ei, . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Justin Timberlake ne incanta cu o noua piesa Electric Lady!

Un nou track de pe viitorul album al cantaretului, The 20/20 Experience: 2 of 2, soseste inspre noi, intitulandu-se Electric Lady. Piesa este un bonus track, facand parte de pe editia deluxe a materialului care va fi lansat pe 30 septembrie. Poate unora va va veni in minte numele unei piese de-a lui Janelle Monae .

Fresh! Lorde ne prezinta o noua piesa Buzzcut Season!

Buzzcut Season este ultima portie de muzica dezvaluita online de artista inainte de lansarea albumului sau de debut, intitulat Pure Heroine, care va avea loc pe 30 septembrie. Noua piesa a fost compusa de catre cantareata insasi in colaborare cu Joel Little, compozitorul si producatorul care s-a ocupat de realizarea albumului de debut al lui .

Christina Aguilera va aparea pe soundtrackul filmului The Hunger Games: Catching Fire cu o noua piesa We Remain!

Talentata artista a anuntat acum putin timp prin intermediul retelelor de socializare ca a inregistrat o piesa intitulata We Remain care va aparea pe soundtrackul uneia dintre cele mai asteptate pelicule ale acestui an, The Hunger Games: Catching Fire. Iubesc mesajele care stau la baza fimului The Hunger Games. We Remain este o piesa noua .

Tinie Tempah ne prezinta o noua piesa Dont Sell Out!

Nici bine nu s-a lansat videoclipul single-ului Children Of The Sun ca rapperul britanic a si dezvaluit un nou track de pe viitorul sau material. Dont Sell Out este cea de-a treia piesa confirmata de pe albumul Demonstration dupa single-urile deja lansate Trampoline si Children Of The Sun. Noua piesa a fost dezvaluita pe iTunes .

Meek Mill prezinta o noua piesa Make Me!

Cu doar doua zile inainte de lansarea noului sau mixtape, intitulat Dreamchasers 3, rapperul american le ofera fanilor sai o noua piesa, Make Me, care se va regasi si in tracklistul materialului mentionat mai sus. In piesa Make Me Meek Mill vorbeste despre folosirea dusmanilor ca motivatie pentru a te ambitiona sa castigi mereu.

O noua piesa de-a Lanei Del Rey a scapat pe internet Baby Blue Love!

O noua piesa a talentatei artiste americane, care nu s-a mai auzit pana in prezent, a fost dezvaluita online in urma cu cateva ore. Baby Blue Love este inca un demo din seria multelor piese nelansate de artista care au scapat pe internet. Lana Del Rey lucreaza momentan la viitorul sau material, cel de-al doilea .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3419 seconds )