Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fresh! Eminem prezinta o noua piesa de pe viitorul album Rap God!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Eminem prezinta o noua piesa de pe viitorul album Rap God!

Conform informatiilor aparute recent, Rap God este cel de-al treilea single extras de pe viitorul album al rapperului, dupa piesele Berzerk si Survival. Piesa face parte de pe The Marshall Mathers LP 2 care va fi lansat pe cinci noiembrie. Noul single a fost compus chiar de catre Eminem, producator fiind DVLP. In urma cu doar . continuă pe Devorator Monden

HOT! Justin Bieber prezinta noua piesa All That Matters + un trailer al filmului Believe 3D!

Asa cum se intampla in mai toate cazurile lansarilor de piese, si noul single promotional al lui Justin Bieber a scapat mai devreme pe internet, starnind valva in randul fanilor sai. All That Matters este cea de-a doua piesa din cadrul maratonului Music Mondays, dupa Heartbreaker, aceasta urmand a se lansa oficial maine, 14 octombrie.

Fresh! Mellina lanseaza o noua piesa speciala pentru cluburi Party Time ft. DJ Hoxygen rapperul Shiva!

Dupa ce in urma cu o luna a lansat piesa Time Of Our Life feat. Hoxygen, frumoasa Mellina revine si lanseaza o noua piesa Party Time, tot o colaborare cu Dj-ul spaniol! Piesa e un release semnat Planeta Mix Records, facuta in colaborare cu Dj-ul spaniol Hoxygen si cu rapperul Shiva. Party Time este .

HOT! Alicia Keys revine si ne incanta cu o noua piesa Better You, Better Me!

Talentata cantareata nu poate sta departe de studioul de inregistrari si gaseste mereu noi proiecte in care sa se implice. Pe 11 octombrie Alicia Keys le-a facut cunostinta fanilor sai cu o noua piesa, intitulata Better You, Better Me. Aceasta face parte de pe coloana sonora a peliculei The Inevitable Defeat Of Mister Pete, .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )