Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fresh! Lauryn Hill revine si lanseaza o noua piesa Consumerism!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Lauryn Hill revine si lanseaza o noua piesa Consumerism!

Fosta membra a formatiei The Fugees a lansat de curand un nou track ce va figura pe viitorul sau proiect, Letters From Exile. Intitulata Consumerism, noua piesa a lui Lauryn Hill a fost inregistrata inainte de incarcerarea sa si mixata in timpul acesteia. Pentru cei ce nu stiu, artista a executat anul acesta trei luni . continuă pe Devorator Monden

Lauryn Hill a iesit din inchisoare si lanseaza o noua piesa!

Lauryn Hill a iesit ieri din inchisoare, dupa trei luni petrecute dupa gratii, iar cu doar o zi inainte de eliberarea ei a lansat piesa Consumerism, care se va regasi pe viitorul album al artistei, Letters from Exile, care va fi lansat in curand. Hill a fost condamnata la inchisoare pentru ca nu a platit 1,8 milioane de dolari taxe catre stat in perioada 2005-2007.

Cantareata Lauryn Hill sarbatoreste eliberarea din inchisoare cu o noua melodie (VIDEO)

Cantareata americana de muzica hip-hop Lauryn Hill sarbatoreste eliberarea din inchisoare cu o noua melodie. Consumerism este o parte din materialul discografic pe care incercam sa il termin ina.

VIDEO Lauryn Hill, fosta membra a formatiei The Fugees, a iesit de la inchisoare

Lauryn Hill 38 de ani), fostul star hip-hop si componenta a trupei The Fugees, a fost eliberata, ieri, din inchisoarea Danbury, dupa ce a fost inchisa timp de trei luni pentru evaziune fiscala, scrie publicatia Time.

Lauryn Hill a iesit din inchisoare

Se poate bucura din nou de gustul libertatii. Lauryn Hill a fost eliberata in cursul zilei de vineri,.

Jordin Sparks apare ca featured artist intr-o noua piesa a lui Salaam Remi Chocolate Brown Eyes!

Noul track al celebrului producator in colaborare cu talentata cantareata americana ne prezinta o Jordin Sparks in varianta jazz, stil care o prinde chiar foarte bine avand in vedere vocea calda de care dispune. Chocolate Brown Eyes apare pe albumul oficial de debut al lui Salaam Remi, intitulat One: In The Chamber, care a fost .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )